MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Megyenap és Megyekorzó lesz Nádasdladányban szeptember 10-én, pénteken
Az idei évben Nádasdladány, a nemrégiben megújult Nádasdy-kastély ad otthont szeptember 10-én, pénteken a Megyenap programjainak az ünnepi díszközgyűlésnek, amelynek élő közvetítése a linkre kattintva elérhető.  A kastély előtti téren pedig a Megyekorzó, Hungarikum játékpark és a MintaKINCStár mutatják be Fejér megye kulturális értékeit és megismertetik a helyi élelmiszereket és kézműves termékeket. A részletekről ma Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Varga Tünde, Nádasdladány polgármestere és Törő Gábor, a térség országgyűlési képviselője adtak tájékoztatást a Megyeházán.  
2021.09.01. 13:12
Átadták az új iskolát Pusztaszabolcson
Kedden délután adták át a Pusztaszabolcsi József Attila Általános Iskola új épületszárnyát egybekötött tanévnyitó ünnepséggel, ahol Dr. Molnár Krisztián köszöntötte a diákokat. 
2021.09.01. 09:33
Idén is sikeresen pályáztak megyénk diákjai a pécsi kollégiumi férőhelyekre
Több, mint 27 esztendeje élhetnek a megye fiataljai a Pécsi Tudományegyetem kollégiumi férőhelyeinek pályázat útján való elnyerésének lehetőségével. Kedden délután 14 felsőbb éves hallgató vehette át a 2021–2022-es tanévre szóló jogosultságát dr. Kovács Zoltán megyei jegyzőtől a Megyeháza Címertermében. 
2021.08.31. 16:34
Közgyűlési döntések
Rendkívüli ülést tartott Dr. Molnár Krisztián elnökletével a Fejér Megyei Közgyűlés hétfőn délelőtt a Megyeháza dísztermében. 67 milliárd forintos terület - és településfejlesztési támogatás, a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok által szervezett aktivitások segítése, valamint a háztartásokban keletkező használt olaj központi gyűjtése volt a napirendek témája. 
2021.08.30. 15:04
Emlékkeresztet avattak Pákozdon
Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alkalmából állított emlékkereszt avatására és megszentelésére került sor szombaton a Pákozdi Pagony Vadaspark és Arborétumban. 
2021.08.29. 14:44
Hétfőn ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2021. augusztus 30-án (hétfőn) 9.00 órai kezdettel rendkívüli ülést tart a Megyeháza Díszteremében (Székesfehérvár, Szent István tér 9.). 
2021.08.27. 13:39
Ünnepi közgyűls Szent István király napján
Hagyományosan Szent István napján tartotta Székesfehérvár Önkormányzata ünnepi közgyűlését, amelyen átadták az önkormányzati díjakat és kitüntető címeket, melyekkel a városért sokat tett polgárok munkáját ismerik el. Dr. Cser-Palkovics András polgármester ünnepi beszédében úgy fogalmazott, hogy vízválasztóak lehetnek a város jövője szempontjából a következő évek, amelyek eldöntik majd, hogy Székesfehérvár provinciális irányba mozdul, vagy folytatja útját Közép-Európa legdinamikusabban fejlődő városa irányába. 
2021.08.23. 10:58
Tiszteletadás a Nemzeti Emlékhelyen
A hagyományoknak megfelelően az Államalapítás ünnepén Szent István király emléke előtt tisztelgett Székesfehérvár a Nemzeti Emlékhelyen. Az Osszáriumnál dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke mondott ünnepi beszédet, amelyben felhívta a figyelmet az államalapító király és a keresztény kultúrkör értékrendjére, a múlt, a vallás, a hagyományok megőrzésének fontosságára. 
2021.08.23. 10:51
SZÉKESFEHÉRVÁRI KIRÁLYI NAPOK - Programok péntek, szombat, vasárnap
Szent István király ünnepén, augusztus 20-án, pénteken kezdődik a Székesfehérvári Királyi Napok záró hétvégéje. A hagyományos ünnepi programok szentmisével kezdődnek, a Nemzeti Emlékhelyen délután lesz tiszteletadás az államalapító király szarkofágjánál, majd pedig Ünnepi közgyűlés kezdődik a Fehérvári királyok menetének felvonulóival együtt. 
2021.08.20. 14:53
Koronázási ünnepi játékok - történelmi időutazás, középkori forgatag a megyeszékhelyen
A Koronázási Ünnepi Játékok idején egészen vasárnapig hamisítatlan középkori hangulat, vásári életképek, piaci perpatvarok, gólyalábasok, hagyományőrző bemutatók, régizenei együttesek, az Árpád-házi királyokat megismertető családi játékok, élősakk-előadás, számos gyermekjáték, kreatív és kézműves foglalkozások, és természetesen a királyi óriásbábok várják a vendégeket. 
2021.08.20. 14:48

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP