MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Teljessé vált Velence északi és déli része között a kerékpárút
Szombaton adták át Velence belterületén a mintegy 170 millió forintból épített újabb szakaszt a tavat körbeölelő, már meglévő kerépárúthoz csatlakozóan. Ezzel vált teljessé a város északi és déli részei közötti kerékpáros közlekedés, a munkába járó lakosoknak és a kerékpárturizmusnak hódolóknak egyaránt kedvére kívántak tenni a beruházás folytatásával. 
2019.05.22. 13:55
Méltóbb környezetben folytatódik az oktatás a móri zeneiskolában
Kedden ünnepélyes keretek között átadták hivatalosan is a zeneiskolát a hónapokig tartó felújítás, illetve korszerűsítés után.
2019.05.22. 13:51
Hiánypótló szolgáltatások a többfunkciós létesítményben Csákváron
Új szolgáltatással bővül a város kínálata: hivatalosan is átadták az Ébner- ház helyén épült modern épületet, amely turisztikai fogadóközpontként, kerékpárkölcsönzőként és kávézóként is üzemel, a tervek szerint június elejétől. 
2019.05.22. 13:44
Átadták a Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark új fejlesztéseit
Tovább gazdagodott a velencei-tavi térség. Új muflonkertet, madárröpdét, emufuttatót és vízimadár-megfigyelő állomást avattak fel pénteken a Pákozd–Sukorói Arborétumban.
2019.05.13. 09:05
Hosszú távon gondolkodnak a tordasiak
Külsejében a régi stílusához visszatérve újították fel a polgármesteri hivatal épületét, s az egyéb intézményekre is fordítottak a megyei támogatású pályázatból. Fejér egyik legszebb települése a rusztikus hangulatot megőrizve kínál kényelmet, szerethető körülményeket lakóinak. 
2019.05.10. 09:53
Európa napi néma koszorúzások Székesfehérváron
A II. világháború európai befejezésére emlékeztek néma koszorúzásokkal a katonatemetőkben, a Városház téren és Pákozdon. Az Európa Napon a város több pontján szervezett közös tiszteletadást Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Önkormányzat, illetve a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnoksága.
2019.05.09. 15:26
Emlékhelyek Napja és a Magyar Honvédség születésének 170. évfordulója Pákozdon
A Magyar Honvédség születésének és dicső küzdelmeinek 170. évfordulója alkalmából ünnepélyes megemlékezésre, rendhagyó történelem- és testnevelésórára kerül sor május 11-én, szombaton Pákozdon. Az „Iskolák csatájában” öt intézmény kétszáz diákja méri össze tudását és ügyességét.
2019.05.09. 08:58
HAGYOMÁNY, ÉRTÉK, MINŐSÉG -Bemutatták a Fejér megyét népszerűsítő kötetet és DVD-t
A Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és a Fejér Megyei Értéktár Bizottság elnöke mutatták be a Megyeházán mutatta be szerdán a Fejér Megyei Közgyűlés kiadásában megjelent, megyénk értékeit bemutató kötetet és DVD-t, amelyek az Agrárminisztérium „nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására” kiírt pályázatának támogatásával jelent meg.
2019.05.08. 14:26
A Pannónia Szíve program tömören: álmok, tervek, megvalósulás
Az útátadóra kicsit megálltak ünnepelni az Újhegyen, s köszönő fohász szólt az égre az esőért, amit úgy várt már mindenki. Szőlőhegyen csakis így történhetett, a hétvégi szelíd esőben, a nemzetiszín szalag átvágásakor.  
2019.05.07. 15:18
VVSI évadnyitó – Hivatalosan is megnyitották a Velencei-tó idei évadát
Ahogy az már évtizedes szokás, idén is megkoszorúzták a Velencei-tavat a VVSI idei évadnyitóján, valamint az új évadot szimbolizálandó bedobták a vízbe a kajak, kenu és evezős lapátot azok a sportolók, akik az iskola színeiben már komoly eredményeket értek el. 
2019.05.06. 09:25

Keresés

Választás 2019

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP