Választás 2018.

klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

„Döntésünk a jövőnk” - prevenciós verseny plakátkiállítás megnyitója
 „Döntésünk a jövőnk” címmel Fejér megye középiskolás diákjai számára idén ötödik alkalommal hirdetett vetélkedőt a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya. A program a fiatalok körében játékos, szórakoztató formában hívja fel a figyelmet a felelős szexuális magatartás jelentőségére.
2017.11.16. 10:13
Műhelykonferencia a megyei foglalkoztatási kérdésekről
A Fejér Megyei Önkormányzat, valamint konzorciumi partnerei, a Fejér Megyei Kormányhivatal és az Echo Innovációs Műhely a tavalyi év során sikerrel pályáztak a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a „Foglalkoztatási-gazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében” elnevezésű projektre. Tavaly elkészült, idén pedig a Nemzetgazdasági Minisztérium által is jóváhagyásra került a Fejér Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Stratégia, melynek nyomán elindultak a támogatások is. 
2017.11.16. 10:02
Ünnepélyesen is átadták Pannónia Szívében az új kerékpárutat
Hivatalosan is átadták a forgalomnak szombaton az Etyeket Bicskén és Csabdin keresztül Tarjánnal összekapcsoló új kerékpárutat. A leágazásokkal együtt mintegy 40 kilométer hosszú szakasz bruttó kétmilliárd forintból épült meg a Pannónia Szíve program keretében.
2017.10.30. 11:47
A Miniszterelnökség a Területi Közigazgatási Ösztöndíjról és egyes kormányrendeletek módosításáról szóló 377/2014. (XII. 31.) Korm. rendelet 3. § a) pontja alapján pályázatot hirdet a 2018. évi Területi Közigazgatási Ösztöndíjra a területi közigazgatási életpálya iránt elhivatott, felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatalok részére.  
2017.10.26. 09:25
Kövér László Martonvásáron vett részt ünnepi megemlékezésen
Megtörhetetlen az a nép, amely a múlt súlya alatt és rosszakarói ellenére megőrzi az emlékezés képességét- mondta a Parlament elnöke vasárnap Martonvásáron, az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen. 
2017.10.24. 13:12
1956 - a Bazilikánál emlékeztek és imádkoztak a történelmi egyházak
A Székesfehérvári Egyházmegye szervezésében, Spányi Antal megyés püspök meghívására, vasárnap délelőtt a Székesegyház oldalánál elhelyezett emléktáblánál, az 1956-os emlékkereszt alatt, a történelmi egyházak helyi képviselői, Székesfehérvár és Fejér megye közéleti vezetői valamint számos megemlékező imádkozott együtt az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseiért. Az eseményen ünnepi beszédet mondott Laczkó Gábor, a Vasvári Pál Általános Iskola igazgatója. 
2017.10.24. 11:26
Néma főhajtás \'56 hőseinek emléke előtt Székesfehérváron
A nemzeti ünnep tiszteletére néma koszorúzással hajtottak fejet az '56-os forradalom és szabadságharc hősei előtt, a Szent István-székesegyház ’56-os emlékkeresztjénél. Székesfehérvár és Fejér megye önkormányzata mellett a rendvédelmi szervezetek, egyházak, pártok és civil szervezetek helyezték el koszorúikat a templom falán elhelyezett, Nagy Benedek által készített feszület alatt. 
2017.10.24. 11:18
Örökségünk a szabadság vágya – az 56-os forradalomra emlékeztek a színházban
Az 1956-os forradalomra és szabadságharcra emlékeztek hétfőn este a Vörösmarty Színházban, ahol beszédekkel és színpadi műsorral idézték fel a hatvanegy évvel ezelőtti napokat. Az ünnepségen, nemzeti ünnepünk alkalmából adták át a megyei közgyűlési elnök elismeréseit is Fejér megye rendőr-főkapitánya és a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka előterjesztései alapján.
2017.10.24. 08:19
Kalandozás a Sárkányok Földjén
Mint minden ősszel, idén is ingyenes kreatív családi délutánt rendeznek a Művészetek Házában az animáció jegyében Székesfehérvár MJV Önkormányzatának támogatásával. November 4-én, szombaton 15 órától kreatív foglalkozások várják a gyerekeket és szüleiket, a foglalkozások végére pedig egy animációs film is elkészül, főszerepben a sárkányokkal.
2017.10.18. 13:03

Keresés

Vakbarát verzió

 

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár