FEJER PORTAL - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA      
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Aktuális
Friss!!!!
 
TÁJÉKOZTATÓ
a Pécsi Tudományegyetem kollégiumaiban önkormányzati férőhelykijelölésről
a 2018/19-es tanévre
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
PÁLYÁZAT
 
jogász munkakör betöltésére
 
  

 
  
Pályázat a Pécsi Tudományegyetem kollégiumi férőhelyeire a 2016/2017. tanévre
 
 
 

 
 PÁLYÁZAT
Megyei Jegyzői munkakör betöltésére
 

  

 
A 2011. évi CXCVIII. törvénnyel módosított, a területfejlesztésről és területrendezésről szóló 1996. évi XXI. törvény rendelkezései szerint 2012. január 1-től a Fejér Megyei Önkormányzat lett a jogutódja a megszűnt Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácsnak, valamint a Fejér Megyei Területfejlesztési Tanácsnak. Az új területfejlesztési feladatainak megfelelően a Fejér Megyei Önkormányzat az alábbi aktuális környezetvédelmi célú pályázati kiírásokra szeretné felhívni a figyelmet.
 

 
 
Fejér Megyei Építőipari Nívódíj 2012
Az ARÉV Baráti kör kezdeményezésére és a csatlakozó szervezetek egyetértésével jött létre 2006-ban Székesfehérvár Megyei Jogú Város 268/2006. (IX. 14.) sz. rendeletével az Építőipari Nívódíj. Az említett rendelet 2011. december 31-én hatályát vesztette.
A folytonosság fenntartása és a hatókör kiterjesztése érdekében az ARÉV Baráti Kör Egyesület, a Fejér Megyei Építészek Kamarája, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Fejér Megyei Mérnöki Kamara úgy határozott, hogy új díjat alapít FEJÉR MEGYEI ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ néven.