MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Július 1-jéig lehet pályázni a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyen
2020.06.11. 12:54

Virágos balkonok és előkertek mérik össze szépségüket 2020-ban is a hazánk évtizedes hagyományokkal rendelkező, Virágos Magyarország környezetszépítő versenyen. A Fejér megyei településekről is várják a pályázatokat, melyket július 1-jéig lehet benyújtani. A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályaművek beküldői értékes kertészeti utalványokat kapnak, de elismerésben részesülnek a közönség kedvencei is.Ebben az évben a megszokottól eltérően nem a helyi közösségek és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várjuk hazánk legrégebbi, egyben legnépszerűbb környezetszépítő versenyében. Az idei megmérettetés célja, hogy megmutassuk, milyen szépek az ország balkonjai és előkertjei, és milyen sokan tesznek azért, hogy saját környezetük szebb és vonzóbb legyen. A kezdeményezést a Fejér Megyei Önkormányzat is támogatja. 
 
Pályázni összesen 6 db balkonkerti/előkerti fotóval és egy legfeljebb 400 karakteres leírással lehet, 2 kategóriában („Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert”). A fotókat július 1-jéig várjuk a palyazat.viragosmagyarorszag.hu weboldalon a regisztrációt követően.
 
Nemcsak a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályaművek beküldői kapnak értékes kertészeti utalványokat, de a közönség kedvencei is elismerésben részesülnek.
Azt szeretnénk, ha minél többen indulnának a megmérettetésen és mutatnák meg odaadással gondozott kertjeiket, erkélyeiket az egész országnak. Ennek érdekében arra kérem Önt, hogy lehetőségei szerint népszerűsítse a kezdeményezést települése lakói körében.
 
A pályázattal kapcsolatban minden lényeges információt megtalál a palyazat.viragosmagyarorszag.hu weboldalon.
 
A Virágos Magyarország Szervező Bizottsága
 

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP