Választás 2018.

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Karácsonyi és Fejér Termék vásár nyílik a Megyeházán
2012.12.19. 09:56

2012. december 20-21-22-én a Fejér Megyei Önkormányzat karácsonyi vásárt rendez. Megyekorzónak és fenyővásárnak ad otthont jótékony céllal egybekötve a Megyeháza udvarán10-13 órás nyitvatartással.  Idén rendhagyó módon decemberben három napra felállítjuk standjainkat a Megyeháza udvarán. A vásárunkon a helyi termelők és kézművesek árusítják majd portékáikat a megye szociális és gyermekvédelmi intézményeivel közösen.
 
A Megyekorzón, Fejér Termék vásáron ismét a megye több településéről vesznek részt a termelők és kézművesek: Lepsény, Bodajk, Dég, Polgárdi, Sárszentmihály, Székesfehérvár, Nadap, Kőszárhegy, Csákvár, Vértesacsa, Pázmánd, Kápolnásnyék, Sukoró.
 
Gazdag kínálatunkban élelmiszer és kézműves termékek vegyesen kaphatók: csuhéműves és foltvarró technikával készült termékek, ötvös munkák, ékszerek, kézműves gyöngyékszer, kellékek gyöngyfűzéshez, és sajtkülönlegességek,
 
 
 
 
 
 
 
lekvárok, szörpök, korongozott fazekas termékek, gyöngyből készült ékszerek, kerámia, méz alapanyagú speciális termékek, szörpök, fűszerek, hagyományos és újszerű technikákkal készült termékek és szarmasmarhából készült húskülönlegességek.
 
A Megyeháza udvarán december 14-től 24-ig pedig FENYŐFAVÁSÁR - nak biztosítunk helyszínt.
 
A Megyeháza udvara egyébként igen szép és hangulatos még ilyenkor is, érdemes benézni, akár a Szent István tér felől, akár a Piac tér felől, most a máskor zárt kapuk nyitva vannak a közönség előtt.
 
A Megyekorzó mind a három nap 10-13 óráig várja a vásárlókat!
 
A fenyőárusítás itt reggel 8-tól körülbelül este 8-ig tart.
 

Keresés

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

Fejér Megyei Értéktár

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár