MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Kozári Kristóf

 

Kozári Kristóf 
 
Születésem óta Székesfehérvár az otthonom. Elég korán, középiskolai éveim alatt is élt már bennem a tenni akarás, a Diákönkormányzat elnökeként és a Székesfehérvári Diáktanács alelnökeként is dolgozhattam a még jobb diákéletért. A Ciszterci Szent István Gimnázium elvégzése után is itt, Fejér Megye székhelyén folytattam tanulmányaimat, a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. Jelenleg a fehérvári egyetemekért tevékenykedők csapatát erősítem a Székesfehérvári Felsőoktatási Hallgatói Tanács tagjaként.
 
A Fidesz egyik legerősebb szövetségese a Fidelitas, melynek megyei elnökeként képviselem a fiatalokat.
 
A Fidelitassal rengeteg hasznos programot valósítottunk meg, ilyen volt például a népszerű „1000 Fát Fehérvárra!, az ingyenes városi wi-fi hálózat bővítése, az évente megrendezésre kerülő, az Aradi vértanúk emlékére rendezett fáklyás felvonulás és egy átfogó szemétszedési akció keretében hívtuk fel a figyelmet a teremtett világunk és lakóhelyünk védelmének fontosságára.

Képviselőként tenni akarok az itt előkért, fontosnak tartom, hogy Fejér megye, ahogy az elmúlt években is fejlődjön és a fiatalok számára itt élni a legjobb választás legyen.
Legyen erős közössége a Fejér megyei fiataloknak!
 

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP