Választás 2018.

klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Közgyűlési döntések
2017.05.29. 11:15

A megyei gazdaságfejlesztési célok megvalósítására és a társadalmi kapcsolatok erősítésére hétfőn rendkívüli ülésen a Fejér Megyei Önkormányzat és Hungrana Keményítő-és Izocukorgyártó és forgalmazó Kft. által létrejövő együttműködési megállapodás megkötéséről döntött a közgyűlés. Az együttműködést a közgyűlési követően sajtó jelenlétében írta alá Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Reng Zoltán, a Hungrana kft. ügyvezető-vezérigazgatója a Megyeházán. Hétfő délelőtt rendkívüli ülésen fogadták el a Fejér Megyei Közgyűlés tagjai az Albensis Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit kft. 2016. évi beszámolóját, majd a nagy érdeklődésre számot tartó együttműködési és partnerségi megállapodás megkötésére tett napirendi javaslatot. A szavazást megelőzően Reng Zoltán, a Hungrana kft. ügyvezető-vezérigazgatója Európa legnagyobb kukorica feldolgozó üzemeként mutatta be röviden a 105 éves vállalatot és hangsúlyozta a megye települései számára nyújtott társadalmi felelősségvállalást. Mint mondta: a társadalmi felelősségvállalás a vállalati kultúra szerves részét képezi. Évtizedek óta együttműködnek a megyei civil, non-profit szereplőivel és a települési önkormányzatokkal. A legmagasabb szintű technológiákat és szabványokat honosították meg hazánkban, mely előnyökből a megyében gazdálkodók első kézből profitálhatnak. A vállalat közvetlenül a megye 330 munkavállalójának, közvetetten közel tízszer ennyi embernek és családnak biztosít munkahelyet. A cég üzletpolitikája, hogy megőrizze a munkavállalóban felhalmozódó szaktudást és azt folyamatosan fejlessze.
Az ülést levezető Dr. Molnár Krisztián elnök mellett a közgyűlés frakcióvezetői is üdvözölték a megyei gazdaságfejlesztési célok megvalósítását és a társadalmi kapcsolatok erősítését célzó együttműködést a Fejér Megyei Önkormányzat és Hungrana kft. között.
Az együttműködést a közgyűlési döntést követően sajtó jelenlétében írta alá Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Reng Zoltán, a Hungrana kft. ügyvezető-vezérigazgatója a Megyeházán.
 
A közgyűlés zárt ülésekkel ért véget, melyen a Fejér megyei TOP támogatási kérelmekre vonatkozó összesített Döntés- előkészítő Bizottság döntési javaslatokkal kapcsolatos szükséges döntések meghozataláról is döntött
 

Keresés

Vakbarát verzió

 

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár