Választás 2018.

klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Közgyűlési döntések
2018.04.26. 13:04

A Fejér Megyei Közgyűlés mai ülésén a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2017. évi tevékenységéről szóló tájékoztató, a területfejlesztési tevékenységhez kapcsolódó egyéb beszámolók és határozati javaslatok elfogadása mellet soron kívüli bírósági ülnökök megválasztására is sor került a Megyeháza Dísztermében. A közgyűlés mai ülésén elsőként tárgyalta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2017. évi tevékenységéről szóló napirendi pontot.
A napirend elfogadása előtt Magosi Lajos ezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója szóbeli kiegészítésében foglalta össze a megyei igazgatóság állományának sok területet érintő, a megye lakosságának szubjektív biztonságérzetét növelő 2017. évi munkájának eredményeit.
A közgyűlés elnöke, Dr. Molnár Krisztián valamint a frakciók vezetői pártállástól függetlenül elégedettségüket kifejezve köszönték meg ezt a munkát a megye településeinek lakói nevében is.
 
 
A közgyűlés elfogadta a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács 2017. évi munkájáról szóló beszámolót. A napirendek sorában egy pszichológus és egy család-, gyermek és ifjúságvédelmi szolgáltatás, gyámügyi igazgatás keretében dolgozó - fiatalkorúak elleni büntetőeljárásban eljárni jogosult ülnök megválasztásáról döntött. Javaslatot fogadott el a közgyűlés a Fejér Megye Integrált Területi Programja módosításához szükséges, és az Albensis Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft. működésével kapcsolatos döntések meghozatalára is.
A közgyűlés döntése értelmében Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatával a „Megyenap Megyekorzó” rendezvényre vonatkozó együttműködési megállapodás megkötésére továbbá a Fejér Megyei Kormányhivatal, a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Önkormányzati Hivatal között létrejött megállapodás módosítására tett javaslat és a szupergyors internet program keretében vezetékes infrastruktúra fejlesztés alakulásáról 2018-ban Fejér megyében című tájékoztató is elfogadásra került.
 

Keresés

Vakbarát verzió

 

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár