MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Közgyűlési döntések
2019.09.26. 11:05

A 2014-2019-es önkormányzati ciklus utolsó testületi ülését nyitotta meg ma csütörtökön délelőtt Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a Megyeháza dísztermében. A napirendek megvitatása előtt a közgyűlés elnöke ajándékkal fejezte ki köszönetét a megyei közgyűlés jelenlévő tagjainak az ötéves ciklusban a megye lakosságáért végzett közös munkájáért.A 2014-2019-es önkormányzati ciklus utolsó testületi ülését nyitotta meg csütörtökön délelőtt Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a Megyeháza dísztermében.
A napirendek megvitatása előtt a közgyűlés elnöke a Megyeházát ábrázoló tűzzománc képpel megajándékozva fejezte ki köszönetét a megyei közgyűlés jelenlévő tagjainak, a képviselőknek és a közgyűlés alelnökeinek az elmúlt öt évben a megye lakossága érdekében végzett közös munkájáért.
 
 
 
 Az ajándékozás pillanatait az érdemi munka követte. Első napirendi pontként a Székesfehérvári Törvényszékre a Fejér Megyei Közgyűlés három fiatalkorúak elleni büntetőeljárásban tevékenykedő ülnök: Buczkó Mátyás, a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény, Polgárdi-Tekerespuszta, és a Fejér Megyei Kormányhivatal részéről Dr. Kovácsné Szegfű Szilvia és Dr. Almási Ferenc megválasztásáról döntött.
 Az ülést levezető elnök, Dr. Molnár Krisztián sok sikert és jó egészséget kívánt az újonnan megválasztott három ülnöknek, akiket ezúton is arra kért, hogy hivatásukat a lakosság javára gyakorolják. A közgyűlés a továbbiakban döntött a Fejér Megyei Önkormányzat 2019. évi költségvetéséről szóló önkormányzati rendelet módosításáról. Elfogadta a TOP-5.1.1-15-FE1-2016-00001 azonosító számú, „Foglalkoztatásigazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében” c. projektre történő forrás átcsoportosításhoz szükséges döntések meghozatalára, valamint a Fejér Megyei Területrendezési Terv módosítására vonatkozó „javaslattevő fázis” dokumentációjának egyeztetésébe bevonandó szervezetek megállapítására és az egyeztetés szabályaira tett javaslatot.
 
 

Keresés

Tájékoztatás

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP