MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Letették az új bölcsőde alapkövét Pákozdon
2022.06.25. 12:29

Új bölcsőde épül Pákozdon, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 570 millió forintos támogatásával. A fejlesztés eredményeként három bölcsődei csoportban, összesen negyvenkét kisgyerek számára lesz majd megfelelő, korszerű ellátást biztosító hely. A Pákozd központi részén épülő, minden elvárásnak megfelelő új bölcsőde alapkövét pénteken tette le Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője és Kardos Ádám, Pákozd polgármestere. A településen jelenleg nincs önálló bölcsődei ellátás. A 0-3 éves korosztály számára 2017 óta a helyi óvodában óvodai minicsoport működik, ahol évenként 25 gyermek számára biztosított az ellátás, és amelynek kihasználtsága folyamatos. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 570 millió forintos támogatásával megvalósuló fejlesztésnek köszönhetően mintegy 600 négyzetméteren, három bölcsődei csoportban, összesen negyvenkét kisgyerek számára lesz majd korszerű, 21. századi ellátást biztosító nevelési intézmény Pákozdon.


„Számunkra a gyermekek és a magyar családok a legelsők. De ezen túl azért is nagyon fontos beruházás a bölcsődeépítés, mert pont az idei évben átadhattuk itt Pákozdon 432 millió forintért az új óvodát. A két fejlesztéssel összesen több mint egymilliárd forintot fordítunk a pákozdi gyerekekre, szüleikre, az itt dolgozó pedagógusokra” – mondta el az ünnepségen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, aki hozzátette: nagy örömmel érkezett az alapkőletételre, hiszen a bölcsődeépítés egy olyan fejlesztés, ami a településen élők jogos igénye volt. 


A fejlesztésnek köszönhetően mintegy 600 négyzetméteren, három bölcsődei csoportban, összesen negyvenkét kisgyerek számára lesz majd korszerű, 21. századi ellátást biztosító nevelési intézmény Pákozdon.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP