MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Magyar Gyógyszerész Napok a megyeszékhelyen
2012.06.09. 11:13

A XIV. Magyar Gyógyszerész Napokat tartották Székesfehérváron a Magyar Király Szállóban. A hagyományosnak számító kongresszuson a napi munkavégzés során elengedhetetlen ismereteket oszthatnak meg egymással a gyógyszerész szakma résztvevői. A megnyitón Vargha Tamás a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő is részt vett.   

 

 

Vargha Tamás ünnepi beszédében visszaemlékezett arra, hogy gyermekkorában Székesfehérváron két patika volt. Az egyik az ügyeletes gyógyszertár, amelyik közel volt a piachoz és a buszmegállóhoz, a másik viszont a gyermekeknek maga volt a csoda! A majd 300 éve épült Fekete Sas Patika, amely ma már múzeum. Napjainkban több, mint 20 gyógyszertár található a városban. Ezek fontossága olyan, mint a víz vagy a só. Értékük akkor lesz világos számunkra, amikor nincs, amikor fáj valamink és segítség kellene. A pult mögötti segítőkész gyógyszerészek azok, akik a gyógyírt megadják bajainkra. Ezt köszönöm Önöknek!

Természetesen a szakmai elismerések helye és ideje is ez a kongresszus. A Magyar Gyógyszerész Kamara Aranyérmét, Kerekesné dr. Vörös Erzsébet kapta, aki a salgótarjáni Pécskő Gyógyszertár gyógyszerésze.

 

És PRO PHARMACIAE Díjjal ismerték el Prof. dr. Paál Tamás munkásságát.

 

A Magyar Gyógyszerészi Kamara összejövetele a gyógyszerpiac szereplőinek együttes gondolkodásával, a nemzetgazdasági helyzet figyelembe vételével, a szereplők jogos igényeinek összehangolásával segítheti a magyar gyógyszerészek, és így a betegek helyzetét.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP