MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Megújult a községháza, készül a bölcsőde Mezőszentgyörgyön
2020.10.16. 09:45

Az önkormányzat épületének energetikai felújítása már korábban befejeződött, ünnepélyes átadását azonban csütörtökön tartották. Az átadó ünnepségen köszöntőt mondott Varga Gábor országgyűlési képviselő és Molnár Krisztán, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke. 
A falu a községháza energetikai korszerűsítésre 17,5 millió forint vissza nem térítendő pályázati támogatást nyert. A polgármesteri hivatal épülete új, hőszigetelt nyílászárókat, új tetőt és hőszigetelést kapott, a mozgáskorlátozottak számára liftet és külön mosdót építettek. Amint megtudtuk: az épület 1945-ből való, a hatvanas években tetőcsere történt rajta, más, nagyobb felújítás nem. Bizony ráfért az épületre a megújulás.
 
– Nagy nap a mai kis településünk életében, több szempontból is – fogalmazta meg beszédében Lánginé Csík Angéla polgármester. – Az ünneplés napja, de ünnepelni tiszta szívből csak akkor tudunk, ha a jól elvégzett munka eredményét már magunk mögött tudhatjuk. Eredményes munkáról pedig akkor beszélhetünk, ha mindenki teszi a dolgát. Jelenthetem, esetünkben mindenki tette a dolgát, amiért őszinte köszönet jár!
 
Az átadó ünnepségen köszöntőt mondott Varga Gábor országgyűlési képviselő és Molnár Krisztán, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke. 
 
Elhangzott: Szentgyörgy ese­tében a községháza megújulásával már a második top-pályázat fejeződött be, a 11 millió forint értékű egészségügyi alapellátás-fejlesztés már korábban megtörtént. És a legújabb jó hír: az önkormányzat 134 millió forintot nyert minibölcsőde építésére.
 
szöveg:feol.hu 
 

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP