MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Megújult a Sukorói református temetőben álló ravatalozó
2022.11.07. 12:39

A Magyar Falu Program 30 millió forintos támogatásával korszerűsítették a sukorói református temetőben álló ravatalozót. A megújult ravatalozót Mindenszentek ünnepének előestéjén szentelték fel, az ünnepségen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője is részt vett. Mindenszentek ünnepének előestéjén, istentisztelet keretében szentelte fel Kardos Ábel, sukorói református lelkipásztor a sukorói református temetőben álló, megújult ravatalozót.
 
 
A ravatalozót a Magyar Falu Program 30 millió forintos támogatásával korszerűsítették: megújult a ravatalozó tetőfedése, nyílászárói, a külső és belső falburkolatok, a térburkolat, valamint a mosdó- és kiszolgáló helyiségek. 
 
 
A test halála természeti törvény, épp úgy része életünknek, mint a születés – mondta el az ünnepségen Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, aki hozzátette: minden társadalom alapvető feladata, hogy az elhunytak részére méltó temetkezési helyről gondoskodjon, hiszen a temetés a család, a hozzátartozók végső búcsúja, amely egyszeri és megismételhetetlen - ezeket a végső búcsúhoz méltó körülményeket biztosítja a megújult ravatalozó.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP