MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Mindenkit vár Mór, az Ezerjó Városa
2021.10.01. 21:03

Pénteken délután nyitották meg Mór egyik legrangosabb rendezvényét, a szürethez kapcsolódó Móri Bornapokat. A programsorozat ideje alatt a város egész területén, számos helyszínen több ezer látogató számára kínálnak sokszínű programokat, egészen vasárnap estig. A Móri Borvidék legnagyobb, nemzetközi hírű programkavalkádja, a Móri Bornapok, melyet 1934-ben rendeztek meg először. A vidék hazai és európai hírnevét a hungarikumok közé tartozó „Móri Ezerjó” hozta meg.

Pénteken délután, a Kapucinus téri nagyszínpadnál nyitották meg a Móri Bornapok idei rendezvénysorozatát.

Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánt a bornapok látogatóinak.

„Örüljünk annak, hogy ilyen körülmények között, immár biztonságosan együtt lehetünk, és egy kicsit örülhetünk azoknak a sikereknek, amiket a Fejér megyei és a móri emberek elértek. Egy kicsit kötetlenül, pár pohár finom bor mellett mindenkinek alkalmas lesz ez a pár nap a megérdemelt kikapcsolódásra” – mondta el a Móri Bornapokon Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.

A kezdetben egynapos rendezvény mára több napot felölelő rendezvénysorozattá vált. Így lesz ez idén is, hiszen egészen vasárnap estig várja vendégeit programokkal és finom borokkal Mór, az „Ezerjó városa”.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP