MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Mód Barnabás

 
Mód Barnabás 
 
Mód Barnabás vagyok, a Momentum Mozgalom Fejér megyei képviselője és székesfehérvári alapszervezetének az alelnöke.
 
Székesfehérváron születtem és a Ciszterci Szent István Gimnáziumban érettségiztem 2013-ban. Fiatal korom egy meghatározó részét töltöttem a Velencei Tavi Vízi Sportiskola sportolójaként, ezért a Velencei-tó és térsége egy kicsit a második otthonom is. A veszprémi Pannon Egyetemen villamosmérnöki diplomát szereztem, jelenleg az egyetem mechatronikai mérnöki mesterszakos hallgatója vagyok.
 
Az egyetemi tanulmányaim alatt a Pannon Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Sportügyekért és szabadidős tevékenységekért felelős elnöki megbízottjaként dolgoztam. A munkám része volt a hallgatói sportélet szervezése és a fiatal hallgatók számára az egyetemi sportélet megismertetése.
 
2019-ben csatlakoztam a Momentum Mozgalomhoz, mert úgy éreztem, hogy ebben a közösségben szerepet tudok vállalni egy 21. századi Magyarország megteremtésében. A képviselőtestület tagjaként legfontosabb célom, hogy minél közvetlenebb kapcsolatot tartsak a Fejér megye különböző régióiban élő választókkal, minél több helyen megismerjem a helyben élők lehetőségeit, a felmerülő problémákat, lehetőségem legyen meghallgatni minél több választópolgárt, és minden tőlem telhető módon segítséget tudjak nyújtani nekik.
  
Fejér megye mind természeti értékekben, mind kulturális örökségekben nagyon gazdag és sokszínű. Kiemelt célom a pártom által országosan is képviselt elvekkel egybehangzóan, hogy régió fejlesztésére bocsátott források valóban az itt élő embereket szolgálják. A megvalósuló fejlesztések által a hétköznapi emberek mindennapjai legyenek egyszerűbbek, kényelmesebbek, a számukra nyújtott fejlődési lehetőségek pedig minél szélesebb skálán mozogjanak, legyen szó egy helyi vállalkozásról, tanulásról, sportról vagy művészetről.
 
A mai világban nem lehet elég hangsúlyt fektetni a környezetünk védelmére. Fejér megye önkormányzati képviselőjeként szívügyem az itt található páratlan természeti kincsek védelme, a felelős, 21. századi, fenntartható fejlődés elősegítése. Egy séta a Vértesben, vagy egy nyáresti fürdés a Velencei-tóban rengeteg helyi lakos számára okoz boldog pillanatokat, éppen ezért vigyáznunk kell értékeinkre, hogy még sokáig élvezhessük a minket körülvevő természetet eredeti szépségében.
 

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP