MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Nagy Veres Éléskamra

 
Veres Károly és Nagy Viktória - Nagy Veres Éléskamra
 
 
  
 
 
Őstermelőként egy kis falusi gazdaságot üzemeltetünk ahol mi magunk termeljük meg és állítjuk elő élelmiszereink nagy részét. Itt megtalálható minden ami egy család asztaláról nem hiányozhat. 
 
 
 
 
 
Termékeink:
 
Lekvárok: Lekvárjaink csak természetes anyagokat tartalmaznak, semmi más nincs benne csak a gyümölcs, minimális cukor, természetes ízesítések, úgymint: citrom, fahéj, méz.
 
Körtelekvár fahéjjal és mézzel: Ez a lekvár egy igazi különlegesség. A körte íze egybeolvad a fahéj ízével különös hangulatot teremtve, melyet kiteljesít az akácméz édes telt íze. Összetevői: körte, méz, fahéj, almapektin. Az almapektin természetes zselésítő anyag, segíti az emésztést, a zsírégető táplálékkiegészítők egyik fő alkotóeleme.
 
Őszibarack dzsem: Összetevői: Őszibarack, cukor. Semmilyen zselésítőt nem tartalmaz, a gyümölcsöt olyan sokáig főzzük, hogy nedvességtartalmát elveszítse. Másik változat amit citromkarikával ízesítünk. A cirtomtól a gyümölcs még hónapok múltán is olyan friss lesz mintha friss őszibarackba harapna. 
 
Szilvalekvár: Aminek fő jellegzetessége, hogy sütőbe sütjük így a lekvár olyan kemény lesz mint az a szilva lekvár amit nagymamáink még üstben főztek. Cukrot nem tartalmaz, sütéshez is kiváló.
Bodza lekvár erdei szederrel: Ez a csodaszép ametiszt színű lekvár nem csak illatával de mélybordó színével is kóstolásra csábítja az embert. Összetevői: bodza, erdei szeder, cukor, almapektin.
Paradicsomlé: Nagy melegben jól behűtve hűsít, bulizós estéken vodkával kitűnő koktél, élénk piros színével a kicsikkel is megszeretteti magát. A paradicsomon kívül más nincs benne, főzéshez is alkalmas.
 
Teljes kiőrlésű házi kenyér: Ez a termékünk először csak a család asztalára került aztán arra gondoltam, hogy a lekvár kóstoltatáshoz, nem a bolti kenyeret kínálom a vendégeimnek, hanem sütök ilyen kenyeret. Azóta olyan sláger termékünk lett, hogy több cipót is sütnöm kell egy-egy hétvégére, mert sokak kedvence lett. Rozslisztet, teljes kiőrlésű lisztet, sót,  metélőhagymát tartalmaz, kovásszal készül.
 
Sajtok: Egyik kedvenc termékünk a sajt. Nem csak a készítése okoz nagy örömet, de szívet melengető érzés, amikor a kis cipó formájú sajtok egymás mellett szépen felsorakoznak. Szokták mondani, hogy ami finom az nem egészséges, pizzák, chipsek, csoki, hamburger stb. A sajt ez alól a nagy kivétel. Szeretik kicsik és nagyok egyaránt. Jó nézni amikor egy-egy vásárba a szülők azt mondják hogy inkább a sajtot veszik meg a gyerekeknek mint a kólát vagy a vattacukrot. 
Sajtjaink kizárólag teljes tejből, kalcium hozzáadásával mindenféle állományjavító, ízfokozó és tartósítószer nélkül készülnek, a rájuk jellemző saját szavatossággal.
Trappista  keménységű reszelhető sajtok natúr, fokhagymás, snidlinges ízesítéssel
 
Jól szeletelhető, reszelhető kemény sajtok. Natúr,fokhagymás, snidlinges, csípős ízekben
Feta típusú sajt, formáját szépen megőrzi, de teljesen lágy morzsolható, kenhető. A mediterrán ízélményt fokozza a bazsalikomos, oregánós sós ízesítés is.
 
Rendelhető még: Háztáji baromfi konyhakészen feldolgozva. Tömött kacsa, nyúl. A hozzánk látogatok megnézhetik érdekességképp kis állatfarmunkat ahol megtalálható, kacsa, liba, pulyka, tyúk, gyöngytyúk, tehén, bikaborjú, malac, kutya, cica, nyúl.
 
 
 
 
 

Keresés

Választás 2019

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár