Választás 2018.

klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Október 14-én Megyekorzó lesz a Szent István téren - Még várják a jelentkezéseket!
2017.09.27. 08:28

Megyekorzó, Fejér termék kiállítást és vásárt rendeznek 2017. október 14-én szombaton Székesfehérváron, a Szent István téren. Október 10-ig várják a termelők és kiállítók jelentkezését.A Fejér Megyei Önkormányzat és konzorciumi partnerei, a Fejér Megyei Kormányhivatal és az Echo Innovációs Műhely sikerrel pályáztak a TOP-5.1.1-15-FE1-2016-00001 számú „Foglalkoztatási-gazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében” elnevezésű projektre. Ennek fő célja a térség foglalkoztatási helyzetének javítása, melynek keretei közt tovább folytatódik a 2011-ben útjára indított Fejér Termék Program.

A négyéves projekt keretében 8 Megyekorzó rendezvény kerül megszervezésre, melyek célja a helyi kézműves termékek, kis- és középvállalkozások, manufaktúrák népszerűsítése és támogatása.
 
 
A házigazda Fejér Megyei Önkormányzat a jelentkezők számára biztosítja a standot, melyeket a regisztrálás sorrendjében osztanak ki a szervezők. A terület 20 kiállító befogadására alkalmas. Kérem, hogy a részvételi szándékát legkésőbb október 10-ig, keddig a paktum@echomail.hu e-mail címen jelezni szíveskedjék a mellékelt adatlap kitöltésével és visszaküldésével!
  

Keresés

Vakbarát verzió

 

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár