MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

OKTÓBER 22-IG várják a Fejér megyei iskolások jelentkezését AZ ÓPERENCIÁS MESEMONDÓ VERSENYRE
2020.10.09. 11:08

Ismét meghirdette a Fejér Megyei Értéknek nyilvánított Óperenciás Mesemondó Versenyét a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. A megyei általános iskolások október 22-ig jelentkezhetnek, a válogatókat és a döntőt is november közepén tartják. A legjobb mesemondók értékes jutalomban részesülnek.  

A részletes versenyfelhívás ITT található!

A járványhelyzet miatt márciusról novemberre halasztotta a XIX. Óperenciás Mesemondó Versenyt a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. A megmérettetésen Fejér megyében élő általános iskolások vehetnek részt egy szabadon választott magyar népmese maximum öt perces előadásával.

A válogatók november 11-12-én lesznek, míg a döntőt november 13-án tartják az intézményben, mindhárom napon 14 órai kezdettel. A mesemondókat három korcsoportban 1–2., 3–4. és 5–8. osztályos bontásban értékeli a zsűri. A legjobban szereplő mesemondókat könyv- és tárgyjutalomban részesítik, illetve városi közönség előtti alkalmi fellépést biztosítanak számukra. Jelentkezni október 22-ig az iskolákban, vagy közvetlenül a művelődési házban az info@ggmuvhaz.hu e-mail címen lehet.

szekesfehervar.hu

Keresés

Tájékoztatás

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP