MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Önkormányzati Választás – Esküt tettek a Fejér Megyei Területi Választási Bizottság tagjai
2019.08.16. 11:11

A Fejér Megyei Területi Választási Bizottság tagjainak eskütételére, majd a bizottság alakuló ülésére került sor pénteken reggel a Megyeházán, ahol megválasztották a bizottság elnökét és elnök-helyettesét is dr. Szabó László és Ballóné dr. Varga Krisztina személyében. Áder János köztársasági elnök október 13-ra tűzte ki az önkormányzati választást, a képviselőjelöltek és a polgármesterjelöltek szeptember 9-én 16 óráig adhatják le ajánlóíveken összegyűjtött ajánlásaikat. A megyei listákat pedig szeptember 10-ig lehet bejelenteni. 
A Fejér Megyei Területi Választási Bizottság tagjainak eskütételére, majd a bizottság alakuló ülésére került sor pénteken reggel a Megyeházán, ahol megválasztották a bizottság elnökét és elnök-helyettesét is dr. Szabó László és Ballóné dr. Varga Krisztina személyében. Áder János köztársasági elnök október 13-ra írta ki az önkormányzati választást, a képviselőjelöltek és a polgármesterjelöltek szeptember 9-én 16 óráig adhatják le ajánlóíveken összegyűjtött ajánlásaikat. A megyei listákat pedig szeptember 10-ig lehet bejelenteni.
Augusztus 16-án, pénteken a Megyeházán dr. Kovács Zoltán, Fejér Megyei Területi Választási Iroda vezetője, Fejér megye jegyzője üdvözölte a Fejér Megyei Területi Választási Bizottság tagjait, akik az eskütételt követően megtartották alakuló ülésüket.
Dr. Molnár Krisztán, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke az eskü kivételét követően átadta a megbízóleveleket és külön köszöntötte a Fejér Megyei Területi Választási Bizottság megválasztott tagjait. Külön gratulált a tagoknak, ahogy fogalmazott: „felelősségteljes és megtisztelő megbízatásukhoz.” Megköszönte a két leköszönő korábbi tag: Dr. Mikó Péter és Nagy Károly a megye lakossága érdekében a választás igazgatásban végzett kiemelkedő szakmai munkáját. Útravalóul azt kívánta az új testület tagjainak, hogy az elődökhöz mérten folytassák tovább ezt a munkát. Mint mondta: augusztus 24-én, szombaton aláírásgyűjtéssel együtt indul a 2019. évi helyhatósági választások kampányfolyamata is. A jelölő szervezetek nyilvántartásba vétele jelenleg is zajlik, a Bizottság munkája tehát már 24-ét megelőzően elkezdődik. Azt kívánom, hogy esküjükhöz híven, pártatlanul, a választópolgárok érdekében lássák el tevékenységüket. A Bizottság munkáját háttérszervezetként a Dr. Kovács Zoltán vezette Fejér Megyei Területi Választási Iroda szakértő munkatársai nagyban segítik- fogalmazott Dr. Molnár Krisztián.
Áder János köztársasági elnök miután kitűzte az önkormányzati választásokat, a Fejér Megyei Közgyűlés augusztus 14-ei rendkívüli ülésén megválasztotta a Fejér Megyei Területi Választási Bizottság tagjait Ballóné dr. Varga Krisztina, dr. Bartók Ferenc személyében. A testületnek két póttagja is van: dr. Kovács Miklós, Kajos Péterné.
 
Az eskütételt követően alakuló ülést tartott a Fejér Megyei Területi Választási Bizottság, amelyen megválasztották a testület elnökét és elnök-helyettesét dr. Szabó László, illetve Ballóné dr. Varga Krisztina személyében.
 

Keresés

Választás 2019

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár