MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Pályaválasztás előtt álló érdekődőknek nyitja ki kapuit a kórház január 16-án
2019.01.08. 11:28

Nyílt napra várja a kórház az egészségügy iránt érdeklődő, pályaválasztás előtt álló fiatalokat január 16-án, szerdán délután. A résztvevők bepillantást nyerhetnek a „tiltott zónákba”, például megmutatják nekik a műtőt, a patológiai-szövettani labort és a szülőszobát, ezenkívül számtalan izgalmas eszközt is megnézhetnek. 

Nyílt napra várja január 16-án, szerdán a 7-8. osztályos általános iskolásokat, valamint a 11-12. osztályos középiskolásokat a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház.

Az egészségügyi pálya gyönyörű hivatás, mégis kevesen választják a diákok közül – a szervezők bíznak benne, hogy a személyes látogatás többek számára lesz pozitív megerősítés a döntéshozásban.

A diákok, szüleik és minden pályaválasztás előtt álló érdeklődő 14 és 17.30 óra között tekinthetnek be a kórház mindennapjaiba, testközelből figyelhetik meg az orvosi eszközöket, gépeket, és bekukkanthatnak a „tiltott zónákba”, hogyan folyik ott a munka: a műtőben, a patológiai-szövettani laborban, a röntgenben, a szülőszobában vagy a csecsemőosztályon. A fiatalok kiszámíthatják a BMI-jüket, megtanulhatják az újraélesztés lépéseit, megtekinthetik a vércukormérést is.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: előzetes bejelentkezést a 22/535-665-ös telefonszámon vagy az apolig@mail.fmkorhaz.hu e-mail címen fogadnak.

A program a Romhányi Auditóriumban (II. Járóbeteg-szakrendelő földszint, Hunyadi út) kezdődik, ahol Dr. Csernavölgyi István főigazgató köszönti majd a résztvevőket.

Keresés

Fejér Megyei Értéktár

Ülnökválasztás 2019.

 

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár