Választás 2018.

klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Pályázati felhívás! - Fejér Megyei Önkéntes Díjra várják a jelöléseket
2017.11.22. 10:12

A Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház az idei évben először, december 5-e, az Önkéntesség Világnapja alkalmából, hagyományteremtő céllal Fejér Megyei Önkéntes Díjat adományoz a megyében tevékenykedő önkéntesek körében. A díjat ünnepség keretében adják át, ezzel elismerve az önkéntes tevékenységet végzők lelkesedését és fáradozását, és megköszönve egész éves munkájukat. A program célja az önkéntesség kultúrájának népszerűsítése mellett az önkéntesek munkájának elismerése, tevékenységük megköszönése. Az önkénteseket a fogadó szervezetek tudják jelölni.
 
 
A jelölőlapokat, valamint az önkéntesek tevékenységét részletező leírást a cseoh@fejer-eselyteremtes.hu e-mail címre várják. Természetesen lehetőség van a jelölés postai úton történő leadására is a 8000 Székesfehérvár, Móri út 16. címen.
 
Leadási határidő: 2017. november 26. vasárnap 24.00 óra
 
A programmal kapcsolatban további információért várja hívásukat Braun Katalin, a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház munkatársa a +36 30 380-4974-es telefonszámon. Illetve részletes tájékoztatót találnak a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház facebook oldalán.
 
A jelöléshez szükséges adatlap itt elérhető a kitöltéshez. 

Keresés

Vakbarát verzió

 

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár