MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Régi álom vált valóra Iváncsán a mini-bölcsőde átadásával
2022.02.10. 14:23

Ünnepélyes keretek között adták át Iváncsán a nemrég elkészült mini-bölcsődét csütörtökön reggel. A fejlesztés a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program több mint 70 millió forintos támogatásával valósult meg a 16 kisgyermek fogadására alkalmas. Jól mutatja a fejlesztés sikerét, hogy már rögtön az induláskor teljes kihasználtsággal működik az intézmény, melynek átadásán Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is részt vett.Iváncsa Fő utcáján egy önkormányzati épületet átalakításával, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 70 millió forintos támogatásával régi vágya vált valóra az iváncsai kisgyermekes családoknak. De nem csak az iváncsai családok számára örömhír, hogy elkészült a mini-bölcsőde, hiszen a környező településekről is érkeznek ide kisgyerekek. 


Mint azt Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke az átadón elmondta, Iváncsa jól sáfárkodott a rá bízott fejlesztési forrásokkal, ennek köszönhetően egyebek mellett megújulhatott az óvoda, a közösségi épület, és komoly felszíni csapadékvíz-elvezetési fejlesztések, utcafelújítások is megvalósultak.  


„A mai beruházás különösen kedves a szívünknek, hiszen soha nem titkoltuk, hogy számunkra a magyar családok, a magyar gyermekek az elsők, úgyhogy mindig nagy örömmel érkezek egy olyan átadóra, ami az ő helyzetüket tudja segíteni. Nem kell különösebben hangsúlyoznunk, hogy a mai világban mekkora segítség a szülőknek, hogyha a kisgyermekeiket biztonságosan, jó körülmények között el tudják helyezni, ők pedig vissza tudnak térni a munka világába” – emelte ki Dr. Molnár Krisztián.

A 70 millió forintos támogatásból az épület felújításán túl a gyermekek számára játszóeszközök is beszerzésre kerültek és egy játszóudvart is kialakítottak.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP