MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Rendkívüli ülést tartott a Fejér Megyei Közgyűlés
2022.02.24. 15:54

Megyei kitüntető címek és -díjak odaítéléséről döntött egyebek mellett a Fejér Megyei Közgyűlés csütörtöki, rendkívüli ülésén. Többletbevétel miatt módosította a közgyűlés a 2022-es költségvetési rendeletet is. Zárt ajtók mögött döntött a Fejér Megyei Közgyűlés február végi, rendkívüli ülésén megyei kitüntető címek és –díjak odaítéléséről.


„A legfontosabb napirendi pontjaink a megyei kitüntető címek és díjak adományozásáról szóló döntések meghozatala volt, köztük a megyei díszpolgári címről való döntéshozatal. A sürgősség oka az az volt, hogy március 25-én, pénteken Székesfehérváron, Szent István városában tartjuk az ezévi Megyenapunkat, ahol ezek a díjak átadásra fognak kerülni” – mondta el a közgyűlést követően Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.


A képviselőtestület plusz bevételek beépítésével módosította a Fejér Megyei Önkormányzat 2022. évi költségvetési rendeletét is, zárt ülésen pedig egy, még az előző pénzügyi ciklus Terület- és Településfejlesztési Operatív Programjából megvalósuló fejlesztés költségnövekményének elfogadásáról döntött a közgyűlés.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP