MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Rendkívüli ülést tartott a Fejér Megyei Közgyűlés
2022.04.27. 15:13

Előző pénzügyi ciklushoz tartozó települési projektekhez többletforrás biztosításról döntött zárt ülésen a Fejér Megyei Közgyűlés szerdán. A rendkívüli ülés nyílt napirendi pontjainak témái között egyebek mellett költségvetés módosítás, valamint a különleges gazdasági övezettel összefüggő döntéshozatal szerepelt.  
Nyílt ülés keretében egyebek mellett a különleges gazdasági övezettel összefüggésben hozott technikai döntéseket a Fejér Megyei Közgyűlés szerdai, rendkívüli ülésén. 


A megye Iváncsa, Kulcs, Rácalmás és Adony térségében kialakult különleges gazdasági övezetében több nagy fejlesztés van folyamatban - mint például az SK Innovation, valamint a Yaris Kabin beruházása. 
„Ezek sok-sok milliárdos fejlesztések, amelyek több ezer munkahelyet teremtenek Fejér megyében. Ezzel kapcsolatban olyan döntéseket hoztuk meg ma, amelyek az úthálózat-fejlesztést, az elektromos háttér kiépítést segítik, támogatják - hiszen a megyei önkormányzat ezen beruházásoknál már ingatlantulajdonnal is bír” – mondta el a közgyűlést követően Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.


Zárt ajtók mögött többletforrás biztosításáról döntöttek a képviselők egyes települések előző pénzügyi ciklushoz tartozó, Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében megvalósuló fejlesztéseihez.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP