MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Sebestyén Éva

 
Név: Sebestyén Éva
Lakóhely: Cece
Születési idő: 1983. március 13.
Állampolgárság: magyar
Elérhetőség: sebestyen.eva@jobbik.hu
 
Születésemtől fogva Cecén élek. Szeretek itt élni, ismerem a lakosság apraja-nagyját. Szüleimtől, nagyszüleimtől örököltem a szülőföld és a föld szeretetét, 12 éve őstermelőként is tevékenykedem szüleimmel közösen egy kis gazdaságban. Fontos számomra a közösségépítés, az emberek sorsa. Hiszem, hogy embertársainkon nem csak anyagi segítséggel, hanem jó szavakkal, cselekedettel is lehet segíteni.
 
 
Munkásságom a Jobbikon belül:
2009 elején beszélgettem először Árgyelán Jánossal, a Fejér megyei Jobbik kinevezett EP kampányfőnökével, azután aktivistaként tevékenykedtem a szülőfalumban, majd még az év nyarán megalapítottuk a helyi szervezetünket.
2010-es országgyűlési és később önkormányzati választásokon kampányfőnök voltam Fejér megye 6. választókerültében, 2010-ben bizalmat kaptam a megyei alelnöki posztra, amelyet a választmány 2012-ben megerősített. A 2014-es választások során a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos elnöksége újra kinevezett Fejér megye 5. választókerületi kampányfőnökének, így részt vettem mind a három választási kampányban, melynek során a körzet 35 településen rendszeresen jelen voltunk a képviselőjelölttel, Árgyelán Jánossal, megkérdezve, megismerve az ott élő emberek mindennapi gondjait, problémáit. Jelenleg a körzet választókerületi szervezője vagyok, és 2014-től a cecei képviselőtestület és a Fejér megyei közgyűlés tagja.
 
 

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP