MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Segítség a helyi gazdálkodóknak és a kisközösségeknek
2021.09.08. 15:56

Ivólé- és lekvárkészítővel, valamint aszalóval gazdagodott több Fejér megyei kisközösség. Az Összefogás Fórum – Civil Közhasznú Alapítvány szerdán reggel Adonyban adta át a berendezéseket a szervezetek képviselőinek.Az Összefogás Fórum – Civil Közhasznú Alapítvány egyik fontos célkitűzése, hogy a gyermekétkeztetés minél nagyobb arányban a helyi gazdálkodók által megtermelt helyi alapanyagokon alapuljon - ezzel is segítve a vidéki gazdálkodók helyzetét. Ezen cél elérése érdekében szerdán házi konzerváló automaták ingyenes kitelepítésével járultak hozzá a családi vállalkozások kiszélesítéséhez, kisközösségek, civil szervezetek fenntarthatóságának növeléséhez.
Mint azt Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke mondta, mind a vidéki gazdálkodók segítését, mind a közösségek, civil szervezetek fenntarthatóságának növelését fontosnak tartja, ezért örömmel vettem részt az átadón.
Az alapítvány felajánlásának köszönhetően a kulcsi „Vidám Emberek Közössége” egy aszalóval, az Ercsi Római Katolikus Plébánia, valamint a Nyugdíjasok Iváncsai Szervezete egy-egy ivólékészítővel, míg az adonyi Szűz Mária Gondozóház és a Pusztaszabolcsi Polgári Egyesület lekvárkészítő berendezésekkel gazdagodott.
 

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP