Választás 2018.

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Sikeres Fejér Termék vásár
2012.11.24. 12:25

A nyirkos idő ellenére nagy volt az érdeklődés a szombati Megyekorzón, melyet a Fejér Megyei Önkormányzat rendezett hagyományos, ezúttal a szociális integrációt is elősegítő szándékkal a Megyeháza udvarán.  Népszerűek voltak a különleges dégi és sárszentmihályi sajtkészítmények, a méz és a házilag készített lekvárok és szörpök is.
 
A kézműves termékek: gyöngyékszerek, bőrdíszműves és népviseleti ruhák iránt is nagy volt az érdeklődés. Törő Gábor, a Fejér Megyei Közgyűlés új elnöke is ellátogatott a vásárra. A következő vásári alkalomról előzetesen annyit elárult, hogy az adventi időszakban is számíthatnak a kiállítókra és termelőke. A Fejér  Megyei Önkormányzat decemberben is szervez Megyekorzót.
 
A Fejér Megyei Önkormányzat a novemberi Megyekorzót már a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény bevonásával valósította meg a társadalmi integrációt elősegítő célzattal. A lakók segítségével vállalta az intézmény a rendezvény idejére, hogy a termelőknek és kiállítóknak meglepetésül szolgálva, össze - és szétszereli a standjait 1 intézményi munkatárs és 7 lakó közreműködésével. A Megyekorzó szervezésével kölcsönösen segítik egymást az önkormányzattal.
 

Keresés

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

Fejér Megyei Értéktár

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár