MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

STORK Élelmiszer Manufaktúra Kft

 
STORK Élelmiszer Manufaktúra Kft.
 
 
 
Cégünk társasági formában működő családi vállalkozás a fejér-megyei Szár településen.

Termékcsaládunk kialakításánál célul tűztük ki, hogy visszahozzuk a magyar gasztronómiába a ma már csak emlékeinkben élő hagyományőrző, minőségi, magyar, jóízű szörpöket, illatos fűszereket és a mézeket. Jelszavunk: „Egészség és tradíció”

Fontos számunkra a hagyományok tisztelete, a természetes összetevők, a minőségi magyar alapanyagok, az egyedülálló választék.

Gyümölcs- és gyógynövényszörpjeink csak természetes összetevőket tartalmazó minőségi termékek, egyedülálló választékban. Magas gyümölcstartalmúak, esetenként gyógynövény összetevőket is tartalmaznak, mézzel is ízesítettek, mert a gyermekkori mézes körte szörp finomságából és minőségéből nem akarunk engedni, ennek vásárlóink is örülnek. Választékunk páratlan, a kezdeti hat ízből jelenleg 28 féle ízű szörpöt gyártunk, van diabetikus termékünk is.

Natúr, szárnyas, sertés, marha, vad, hal fűszerkeverékünk is igazi különlegesség, mézeinkről és mézkészítményeinkről nem is beszélve, gondolok itt a tőzegáfonyás és homoktövises mézkészítményünkre.

A gyermekkori élményeinkre hagyatkozva termékeink külső megjelenésében is törekedtünk a hagyomány tiszteletre. Üvegjeinket a kezdetektől zsákvászonnal kötjük le, kizárólag kézzel. Címkéink egyedi tervezésűek, kézi rajzolásúak. A címkék képi megjelenése és különleges hangulata hangsúlyozza termékeink egyediségét.

Termékeink készítésével és fogyasztásával remélhetőleg a ma már csak emlékeinkben élő hagyományos, házias jóízű szörpfogyasztási kultúra éled újjá, ami egykoron - bár elfeledtük – a háziasszony büszkesége volt.

„Nekik és Önöknek ajánljuk szeretettel!”

 

Keresés

Választás 2019

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár