MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Szakmai beszámolók és támogatási döntések a Fejér Megyei Közgyűlésen
2022.06.23. 16:50

Az idei esztendő első félévének utolsó ülését tartotta csütörtökön a Fejér Megyei Közgyűlés. Az ülés első felében szakmai beszámolókat hallgatott meg a testület, de döntés született egyebek mellett három Fejér megyei település, összesen 450 millió forintos támogatásáról is. 
A Fejér Megyei Közgyűlés csütörtöki ülésének első felében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamint a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Fejér Megyei Igazgatóságának szakmai beszámolóját hallgatta meg a testület. Mint azt Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke elmondta, a beszámolók nem csupán a 2021-es esztendő eredményeit tartalmazzák, hanem fejlesztési irányokat is megfogalmaznak a három szervezet tekintetében. A rendőrségi beszámoló kapcsán Dr. Molnár Krisztián hozzátette: „A rendőrség számára jó hír, hogy a mai ülés egyéb napirendi pontjai között szerepelt egy olyan települési támogatás, amelynek köszönhetően terveink szerint az adonyi rendőrőrs 20 millió forint támogatásban részesül.”


A Fejér Megyei Közgyűlés elnöke köszönetét fejezte ki mindhárom szervezetnek az elmúlt esztendőben nyújtott magas szakmai színvonalú munkájáért, melyet a Fejér megyei lakosok érdekében végeztek.


Döntés született a csütörtöki közgyűlésen egyebek mellett arról is, hogy a megyei önkormányzat három Fejér megyei településnek nyújt összesen 450 millió forint támogatást, melynek jelentős részét fejlesztési támogatásként kapják az érintett települési önkormányzatok.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP