MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

 

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Székesfehérvári Királyi Napok programjai Augusztus 17-én, hétfőn
2020.08.17. 09:15

A Lánczos Kornél – Szekfű Gyula Ösztöndíj, a Deák Dénes-díj és Deák Dénes-ösztöndíj átadásával, Aba-Novák Vilmos nyomába eredve tárlatvezetéssel és „Határon innen” folkesttel folytatódik a Székesfehérvári Királyi Napok.  Augusztus 17-én, hétfőn 16.30 órától Gärtner Petra művészettörténész tárlatvezetést tart a Nemzeti Emlékhelyen A 20. század egyik leghíresebb magyar művészének nyomában: Aba-Novák Vilmos a királyok városában címmel. A szakvezetések ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. A részvételi szándékot a bejelentkezes@szikm.hu címen lehet jelezni előzetesen.

A hagyományokhoz hűen a Szent István-napi ünnepségekhez kötődően idén is ünnepélyes keretek között adják át a Lánczos Kornél – Szekfű Gyula Ösztöndíjakat, a Deák Dénes-díjat és Deák Dénes-ösztöndíjat a Bory-várban.

„Határon innen” folkesttel folytatódik a Király(ny)i Napok a Táncházban. A 19 órakor kezdődő eseményen a Fláre Beás zenekar (Devecser), a Tököli Délszláv Nemzetiségi Együttes, valamint az Alba Regia Táncegyüttes 20 éves Senior csoportja lép fel. Ezt követően koncert és táncház lesz a KOLO Együttessel, majd Folkkocsma a Tilinkó zenekarral. A program belépődíjas, részletek az www.artefolk.hu oldalon.

A programok szervezői a műsorváltozás jogát fenntartják. A Székesfehérvári Királyi Napok 2020 részletes programja elérhető a https://kiralyinapok.szekesfehervar.hu/ oldalon.

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP