MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Szent István városában lesz március 25-én a Megyenap
2022.03.18. 15:29

A Fejér Megyei Önkormányzat legnagyobb saját ünnepére, a Megyenapra kerül sor március 25-én pénteken. Ebben az esztendőben Székesfehérváron, a Megyeházán rendezik meg a Megyenapot, ahol az ünnepi közgyűlés keretében adják át az önkormányzat kitüntető címét és díjait. A Megyenaphoz kapcsolódóan idén is lesz Megyekorzó, a “Hagyomány-Érték-Minőség” jegyében átadják a Fejér Termék 2022 elismeréseket is.
Az ünnepség élő közvetítése az alábbi linken követhető: 
https://youtu.be/qS4aCMJ4IXEÉvről-évre más helyszínen kerül megrendezésre a Megyenap. Ebben az esztendőben nemzetünk történelmi fővárosában, Székesfehérváron rendezik meg március 25-én a Fejér Megyei Önkormányzat legnagyobb saját ünnepét. 

”Azt gondolom, hogy ennél nem is találhattunk volna jobb választást. Minden területen, közéleti szempontból is, de gazdaságilag és ipari szempontból is példás fejlődési úton jár Szent István városa, úgyhogy örömmel és büszkén jöttünk ide, úgymond haza” – mondta el az idei helyszínnel kapcsolatban Dr. Molnár Krisztián, a Fejér egyei Közgyűlés elnöke.


Saját közjogi eseménye lévén a Megyenap legfontosabb programeleme a Megyei Díszpolgári Cím és egyéb kitüntető díjak átadása. A Díszpolgári Címen túl a Fejér Megyei Önkormányzatnak 12 szakdíja van – ezek mindegyikében két-két elismerést adnak át az idei Megyenapon. 

 
A Díszközgyűlés ünnepi műsorában a Sárvíz Alapfokú Művészeti Iskola tanárai és növendékei, valamint a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház kórusa, a Szent György Kórus közreműködik majd.

A Megyenaphoz kapcsolódóan idén is lesz Megyekorzó, ahol Fejér megye kézművesei és termelői mutatkoznak majd be, valamint a “Hagyomány-Érték-Minőség” jegyében átadják a Fejér Termék 2022 elismeréseket is.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP