MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Szili Csaba Gergely

 
Szili Csaba Gergely
 
Több mint egy évtizede Sukorón élek.
 
Közel 20 éve a pedagógus hivatásomban dolgozom és történészként tevékenykedem: a Pázmány Péter Katolikus Egyetem doktori képzésére (PHD) járok. Voltam az Innovatív Iskolaigazgatók Országos Közhasznú Egyesületének elnöke, jelenleg a Nemzeti Pedagóguskar választott megyei küldöttje vagyok.
 
Diplomáimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanárképző Főiskolai, Bölcsészettudományi Karán, magyar-történelem szakon, és történelem szakos bölcsész és középiskolai tanár szakon szereztem, majd a Budapesti Műszaki Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán közoktatási vezető szakvizsgát tettem.
 
Közösségi munkámat Karácsony Sándor-díj bronz fokozatával (2001), szakmai tevékenységemet a „ZENIT 41” Apáczai Diploma Díjjal (2011) ismerték el.
 
2006-2018-ig önkormányzati tapasztalatot szereztem, ugyanis tagja voltam Székesfehérvár Megyei Jogú Város Oktatási Bizottságának, majd Humán Közszolgálati Szakbizottságának és a Gazdasági Bizottságának.
 
A Fejér Megyei Közgyűlésben legfontosabb célom a megye településein tevékenykedő hagyományőrző, kulturális, sport és közösségépítő, - fejlesztő civil szervezetek képviselete és érdekeinek védelme.
 

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP