MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Tájékoztatás a területfejlesztés átalakuló rendszeréről
2012.04.26. 17:56

Két új előadóval kiegészülve, második alkalommal rendezett „A területfejlesztés átalakuló rendszere Fejér megyében” címmel szakmai tájékoztatót a Fejér Megyei Önkormányzat csütörtökön délután a Megyeházán. Ezúttal a megye déli részének településvezetői, polgármesterei, jegyzői, országgyűlési képviselői, a fejlesztés területén dolgozó szakemberei számára tartottak szakmai előadásokat a Megyeháza Dísztermében. A mostani rendezvény előadóinak száma kiegészült az előző alkalomhoz képest.
 
 
Vargha Tamás megyei közgyűlési elnök, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, dr. Molnár Krisztián megyei főjegyző, és Molnár Tamás, a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség igazgatója a múltkorival megegyező témában tartott előadást.
 
 
A mai rendezvény új előadójaként Czéghér Ildikó, a Fejér megyei Széchenyi Programiroda irodavezetője a tevékenységüket mutatta be, Fekete László, a Pronergy kft. cégvezetője pedig az épület-energetikai költségcsökkentések, - pályázati támogatásokról tartott előadást a megyei vezetőknek.
 
 
A vendégek most is megízlelhették és megcsodálhatták a  Fejér Terméket. Dégről és Kőszárhegyről tejtermékeket, Csákberényből cserépedényeket, kerámiákat kínáltak.
 
 
 
 
 
 

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP