MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Több száz milliós városrészi fejlesztés Gárdonyban
2022.03.11. 15:35

Ünnepélyes keretek között adták át csütörtökön Agárdon a megújult és kibővített szolgáltatóházat. A Terület- és Településfejlesztési Operatív program több mint 400 millió forintos támogatásával megvalósuló beruházás átadásán Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is részt vett. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 404 millió forintos támogatásának, valamint a gárdonyi önkormányzat közel 200 millió forintos önrészének köszönhetően valósult meg barnamezős beruházásként, Agárd központjában a szolgáltatóház felújítása és kibővítése.


 
 
A megújult, kibővült, és minden tekintetben modern épület közösségi térként is az itt élők igényeit szolgálja mostantól.


Mint azt Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke az ünnepélyes átadón elmondta, egy olyan barnamezős beruházás valósult meg, amelyet településrész-központi fejlesztésnek, de akár energetikai és közösségépítő fejlesztésnek is aposztrofálhatunk, hiszen jól látható a beruházás komplexitása. Az projekt ráadásul a legfontosabb környezetvédelmi, klímavédelmi szempontokat is figyelembe vette.
 

Dr. Molnár Krisztián hozzátette: Gárdony városa esetében nem csupán szóban valósul meg a környezettudatos gondolkozás, hanem a tettek szintjén is. A mostani beruházáson túl ugyanis folyamatban van egy több mint fél milliárd forintos fejlesztés, melynek köszönhetően 5 épület geotermikus fűtőműre csatlakozik, 8 épületre pedig napelemes rendszert telepítenek.

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP