MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Turisztikai évadnyitó Kápolnásnyéken
2022.05.11. 11:55

A kápolnásnyéki Halász-kastélyban került sor pénteken a Velencei-tavi Turisztikai Évadnyitóra. Itt adták át a Velencei-tóért Díjat is, melyet ebben az esztendőben Lukács László néprajzkutató vehetett át. Az évadnyitón megjelenteket elsőként Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselő köszöntötte, aki köszönetét fejezte ki Magyarország Kormányának a Pannónia Szívében megvalósult, illetve folyamatban lévő fejlesztések támogatásáért.


Tessely Zoltán Dr. Molnár Krisztiánnak, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökének, egyben a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács elnökének is köszönetet mondott a Pannónia Szíve fejlesztéseiben nyújtott munkájáért.

A turisztikai évadnyitón Janó Márk, a Miniszterelnökség közigazgatási államtitkár arról beszélt, hogy bár nehéz időszakon van túl a turisztikai szektor, a nehézségek ellenére van mire büszkének lenni.

Az évadnyitó központi témája ebben az esztendőben a Velencei-tó vízpótlásának kérdése volt, melynek megoldási lehetőségeiről dr. Csonki István, a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság igazgatója, valamint Reich Gyula okleveles vízmérnök tartott előadást.
 
 
 
Az évadnyitón adták át a Velencei-tóért Díjat. Az elismerést ebben az esztendőben Lukács László néprajzkutató vehetett át. 

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP