MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Megyei identitás erősítése

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Új aprítógép Adonyban, a Magyar Falu Program támogatásával
2022.02.16. 10:43

A Magyar Falu Program 100 százalékos támogatásának köszönhetően egy aprítógépet vásárolt Adony önkormányzata. Az 5 millió forint értékű eszköz a fakivágások, gallyazások után az utcán maradt zöldhulladék kezelését oldja meg, miközben hasznos végtermékként komposzt is keletkezik.  A Magyar Falu Program támogatásával tudta megvásárolni Adony önkormányzata azt az aprítógépet, melyet kedden adtak át a város Polgármesteri Hivatalának udvarán.


Mint azt Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke elmondta: Magyarország Kormányának köszönhetően teljes egészében nemzeti forrásból, 100 százalékos támogatással vásárolta meg a város az 5 millió forintos eszközt.
„Az elmúlt hetekben személyesen felkerestük a térség összes települését Dr. Mészáros Lajos főigazgató úrral, országgyűlési képviselőjelölttel, és felmértük az aktuális települési igényeket” – tette hozzá Dr. Molnár Krisztián. 


Az elmúlt hetekben, a térségi lakossági igények felmérése során merült fel Adonyban, hogy szükség lenne egy ilyen aprítógépre, hogy a fametszések utáni zöldhulladékot megfelelően lehessen kezelni – tette hozzá Dr. Mészáros Lajos, a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház főigazgatója, a Fidesz választókerületi országgyűlési képviselőjelöltje.


Ronyecz Péter, Adony polgármestere köszönetét fejezte ki az átadón az adonyi lakosok komfortját szolgáló fejlesztés megvalósulásálért. 

Keresés

Tájékoztatás

Kincsestáj kerékpárút

 

FELHÍVÁS


 

Foglalkoztat. Paktum

Mór-Bodajk kerékp. út

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2022

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP