MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Új eszközök érkeztek a mentőállomásra
2021.06.15. 12:05

Komfortjavításhoz szükséges eszközök vásárlásához nyújt támogatást a Fejér Megyei Önkormányzat az Országos Mentőszolgált Fejér Megyei Szervezetének. A támogatásról szóló szerződést Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Reszegi Imre, megyei mentőszervezet vezetője ma írta alá.A Fejér Megyei Önkormányzat az Országos Mentőszolgálat Közép-dunántúli Regionális Mentőszervezete töretlen helytállását elismerve 500 ezer forint támogatást biztosít 1 darab klímaberendezés, két irodai asztal és 1 LED TV készülék beszerzéséhez az Országos Mentő Szolgálat Alapítványán keresztül a Székesfehérvári Mentőállomás komfortjavításához.
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap
 
A támogatásról szóló szerződést Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Reszegi Imre, megyei mentőszervezet vezetője írta alá. A közgyűlés elnöke elmondta, az elmúlt időszakban megszokottá vált, hogy a mentőszolgálat és a megyei kórház irányába a Fejér Megyei Önkormányzat hivatalos formában is köszönetét fejezi ki, adott esetben egy-egy jelképes támogatással. Örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az aláírás már maszk nélkül történhetett meg, ami nagyban köszönhető a mentőknek is, akik a járvány valamennyi hullámában az egyik legnagyobb munkát végezték a megyében. Molnár Krisztián elmondta, időről-időre egyeztetnek a mentőszolgálattal, mire, milyen eszközökre lenne szükségük, ilyen megbeszélés következményeként valósul meg ez a támogatás is.
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap
 
Reszegi Imre kiemelte, évek óta kiváló kapcsolatot ápolnak a megyei közgyűléssel, nagy megtiszteltetés számukra, hogy minden évben kétszer lehetőségük van a mentőállomás felszerelésének, vagy komfortjának javítására a közgyűlés támogatásával. Mint mondta, abban a helyzetben vannak, hogy mindig van mit és hova tenni, de ígérik, hogy ezt minden esetben hasznosan fogják alkalmazni.
 
feol.hu

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Kincsestáj kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP