MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Újraindul Dr. Molnár Krisztián a Fejér megyei közgyűlési elnöki tisztségért
2019.08.23. 14:30

Törő Gábor országgyűlési képviselő mutatta be ma a Megyeházán a 2019. évi Önkormányzati Választásokon a Fidesz és a KDNP listavezetőjét, Dr. Molnár Krisztiánt, a Fejér Megyei Közgyűlés jelenlegi elnökét. A 2019. évi Önkormányzati Választásokon a Fidesz és a KDNP Fejér megyei közgyűlési elnökjelöltjét - Dr. Molnár Krisztiánt, a Fejér Megyei Közgyűlés jelenlegi elnökét –ajánlotta Fejér megye lakossága figyelmébe Törő Gábor, országgyűlési képviselő a Megyeházán.
 
Törő Gábor elmondta, hogy a Fidesz megyei választmány javaslata és döntése alapján, az Országos Választmány jóváhagyásával Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés jelenlegi elnöke a Fidesz és a KDNP megyei jelöltlista listavezetője., és ő indul újra a Fejér megyei közgyűlési elnöki tisztségért. Törő Gábor kiemelte, hogy korábban főjegyzőként is segítette az ő és Vargha Tamás közgyűlési elnöki munkáját. Dr. Molnár Krisztián közgyűlési elnökként is kiváló szakmai kapcsolatot ápol a megye településeivel és a kormányzati szervekkel, melynek köszönhetően hatékonyan tudta segíteni a települések pályázati forráshoz jutását- tette hozzá Törő Gábor.
 
Dr. Molnár Krisztián közgyűlési elnök nagy megtiszteltetésnek és nagy feladatnak nevezte a megbízást. Bevezetőjében elmondta: az elmúlt öt évben becsülettel elvégezték a munkát, a felmért települési igényekhez több mint 35 milliárd forintnyi fejlesztési forrást biztosítottak, melyből a megye 106 települése részesült. Fejér megye a gazdasági mutatók alapján országos viszonylatban kiemelt, dobogós helyen szerepel. De ami ennél is fontosabb, hogy a Fejér megye településein élő emberek visszajelzései is megerősítik az életkörülményeikben és az életszínvonalukban bekövetkezett javulást. „Ez számunkra a legfontosabb, ezért dolgozunk és ezt a munkát szeretnénk a jövőben is folytatni. Azt viszont szeretnénk elkerülni, hogy ezt a békét és biztonságot, ezt a fejlődési pályát más csoportok alantas célokra használják fel hátráltatva a lakosság és a települések fejlődését. Mi a társadalmi béke, a rend és a fejlődés előremozdításáért dolgozunk” - hangsúlyozta Dr. Molnár Krisztián.
 
 

Keresés

Választás 2019

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár