Választás 2018.

klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Ünnepi állománygyűlést tartottak az ÖHP-nál
2018.03.14. 13:23

1848. március 15-ére emlékező ünnepi állománygyűlést tartottak a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokságán. Az eseményen hagyományosan történelmi előadás hangzott el, és elismeréseket adtak át.Az MH ÖHP ünnepi rendezvényén Róth Péter alpolgármester képviselte, jelen volt továbbá Petrin László, a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója, dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Dancs Norbert, a Székesfehérvári Járási Hivatal vezetője, prof. dr. Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora, továbbá a fegyveres testületek és számos egyéb, társadalmi és civil szervezet képviselője is.
 
Az MH ÖHP-n hagyományosan a hadtörténet valamelyik kutatója tart a '48-as forradalommal és szabadságharccal kapcsolatos előadást ilyenkor, így történt ez most is. Dr. Hermann Róbert, a HM Hadtörténeti Intézetének és Múzeumának tudományos parancsnokhelyettese beszélt a szabadságharc katonai vezetőiről, sok olyan kevéssé ismert, érdekes, sokszor kifejezetten mulatságos részletet ismertetve, amelyek emberközelbe hozták a magas rangú katonákat.
 
Az előadást követően került sor többek nyilvános elismerésére, oklevelek átadására, majd a 3FALU Táncműhely és Banda néptánc- és zenei produkcióját élvezhették a megjelentek. Az esemény néhány további, például kulturális tevékenységért odaítélt elismerés átadásával és a kitüntetettek, valamint a meghívottak tiszteletére adott rövid állófogadással zárult.
 

Keresés

Vakbarát verzió

 

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár