MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

261 pályázat nyert a Közép-Dunántúlon
2006.04.05.

Négy pályázati programon belül 261 pályázatot támogatott március 31-i veszprémi ülésén a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács. A szétosztott mintegy 2 milliárd forint segítségével valósíthatják meg a pályázók a tervezett fejlesztéseket a régióban. A teljes forrás közel feléről a Települési belterületi közutak burkolat-felújításának támogatása (TEÚT) elnevezésű pályázati program keretében döntött a Tanács. Ennek eredményeként mintegy 200 útszakasz újul meg a Közép-Dunántúlon.A Terület és Régiófejlesztési célelőirányzat (TRFC) keretében 886 millió forintot osztott szét a Tanács 60 pályázó között. A Zirc Bakonyi Természettudományi Múzeum új elhelyezésére 50 millió forintot különítettek el.

A Terület és Régiófejlesztési Célelőirányzat Decentralizált Szakmai Fejlesztési Programok (TRFC Szakmai) keretéből a nyertes pályázók összesen 50 millió forint támogatáshoz jutottak hozzá, amelynek felhasználásával például, a Veszprémi Állatkert marketingkampánya, a Balaton felvidéki turisztikai kampány, vagy a székesfehérvári belvárosi turisztikai tájékoztató rendszer kiépítése valósulhat meg.

A Települési hulladék közszolgáltatás fejlesztésének támogatásával (TEHU), 82 millió 600 ezer forinttal segítik többek között a szelektív hulladékgyűjtés elterjedéséhez szükséges eszközök beszerzését.

A négy pályázati programra összesen 466 pályázat érkezett. Az igényelt támogatás meghaladta a 3,3 milliárd forintot.

A Tanácsülésen a Közkincs program nyertes pályázóiról is szavaztak, a javaslatot azonban a szerződéskötés előtt jóvá kell hagynia a Kulturális Miniszternek, ez április közepén várható.

A régiós testület elfogadta a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztés Operatív Program (KD ROP) második változatát. A társadalmi és ágazati egyeztetés után 239 észrevétel érkezett a KDROP-ról az Ügynökséghez, amelyek nagy részét beépítették a programba.Keresés

Tájékoztatás

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP