MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

   A bosznia - hercegovinai önkormányzatok és kistérségek fejlődése érdekében szerveztek tanulmányutat a 20 közigazgatási szakemberből – polgármesterekből, önkormányzati és minisztériumi tisztviselőkből – álló delegáció részére június 17. és 26. között hazánkban. A küldöttség tagjai június 20-án, a Megyeházán ismerkedtek a magyar közigazgatás rendszerével, amelyet számukra dr. Balogh Ibolya, a megyei közgyűlés elnöke elemzett.
A Megyei Művelődési Központ a fő szervezője a Leghosszabb nap fesztiválnak. A gazdag programban a Zichy-ligetben mártózhatnak meg az érdeklődők 22-én pénteken és 23-án szombaton.
Kiírták a minőségi díj pályázatokatIdén is meghirdették a Fejér megyei és Közép-dunántúli Regionális Minőségi Díj 2007 pályázatot. A Teljes kiírás a pályázataink menüpont alatt olvasható!
   A megyei közgyűlés elnöke örömét fejezte ki, amiért személyesen köszönthette a német, a szlovák és cigány kisebbség képviselőit, és megköszönte Pusztavámnak, hogy vállalta a Nemzetiségi Napok házigazda szerepét.
   Papp Károly dandártábornokot, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét június 15-ei hatállyal a Rendészeti Biztonsági Szolgálat parancsnokává nevezték ki. A tábornok a megyeházán ünnepi állománygyűlésen köszönt el munkatársaitól, a rendőrséggel együttműködő civilektől, a megye polgáraitól. A vendégként megjelent megyei és székesfehérvári vezetők felszólalásaikban megköszönték a parancsnok által végzett munkát.
   A Fejér Megyei Önkormányzat elkészítette 2006-2010-es gazdasági programját, amelyben kiemelt helyen szerepel a kistérségekkel való együttműködési alap megteremtése. A megyei közgyűlés elnöke a sikeres együttműködés érdekében tanácskozásra hívta össze a települési önkormányzatok polgármestereit, a 10 kistérség vezetőségét és a jegyzőket. A résztvevők elhatározták egy Kistérségi Szolidaritási Alap létrehozását.
Pusztavám adott otthont az idei Fejér megyei nemzetiségi nap programjainak. A szervezők június 16-án látták vendégül mindazokat, akik a szórakozás mellett sa velünk élő nemzetiségek kultúrájával is meg kívántak ismerkedni. A megyei önkormányzat nevében dr. Balogh Ibolya, a közgyűlés elnöke mondott megnyitó beszédet. A különböző művészeti csoportok színes bemutatói után este sváb bállal zárul a rendezvény.
   A kistérségek együttműködési lehetőségeiről és feladataik ellátásának koordinációjáról szervez konferenciát a Fejér Megyei Önkormányzat. A tanácskozás június 12-én, kedden kezdődik a megyeházán.
   Ma osztották ki a Klebensberg Kunó emlékérmet az idei díjazottaknak. Az ünnepségen a díjazottak Gombaszöginé dr. Balogh Ibolyától, a megyei közgyűlés elnökétől vehették át Fejér Megyei Pedagógiai Szolgáltató Intézet által néhány éve alapított kitüntetést.
   A Megyei Művelődési Központ adott otthont a sajátos nevelésű igényűek 9. Fejér megyei kulturális fesztiváljának. A rendezvényen Veszprém és Komárom-Esztergom megyei intézmények lakói is részt vettek, így összesen 15 intézményből 200 szereplő lépett a közönség elé.

Keresés

Tájékoztatás

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP