MNVH

 

2021-2027 stratégia

 

2021-2027 projektek

A 2021-2027 IDŐSZAK PROJEKTSZINTŰ ELŐKÉSZÍTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Kloó Józsefné elnöki dicséretben részesült
Negyven éves, a közigazgazgatásban eltöltött példás szakmai életútja elismeréseként Kloó Józsefnét, a Fejér Megyei Kormányhivatal Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály főosztályvezetőjét nyugdíjazása alkalmából hétfőn elnöki dicséretben részesítette Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke Dr. Simon László kormánymegbízott javaslatára a Megyeházán. 
2021.05.31. 08:18
Püspöki szentmisével emlékeztek a Hősök Napján
A hagyományoknak megfelelően püspöki szentmisével emlékeztek meg Hősök Napja alkalmából a háborúkban elesett katonákról Pákozdon, a mészeg-hegyi Don-kanyar Kápolnánál. A liturgiát katonai tiszteletadás kísérte. A szentmise után koszorúkat helyeztek el az ismeretlen katona sírjánál, tisztelegve az idegen földön elesett magyar katonák és minden magyar katonahős áldozatvállalása előtt. 
2021.05.30. 09:07
Pákozdi Pagony néven vár a Pákozd-Sukorói Arborétum
Új nevet kapott az arborétum és egy előadóteremmel is gazdagodott. A vasárnapi gyereknapon „a keresztapa” jelentette be az újdonságokat. Mostantól stílusosan Pákozdi Pagony néven várja az eddig Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark néven ismert terület a kirándulókat.
2021.05.30. 08:54
Néma főhajtás a hősök előtt
Május utolsó vasárnapja a Hősök Napja. Székesfehérváron pénteken kezdődött és vasárnap a Belvárosban, a Hősök terén zárult a megemlékezés-sorozat, amelynek keretében a háborúkban elesett katonákra emlékeztek. Vasárnap délben Székesfehérvár Önkormányzata közös koszorúzást tartott a Fejér Megyei Önkormányzat, a Magyar Honvédség, a honvéd hagyományőrző civil szervezetek és a történelmi egyházak képviselőinek részvételével.
2021.05.30. 08:11
Megnyitották a Velencei-tavi turisztikai évadot
A turisztikai évadnyitó hagyományos nyár eleji konferenciájára ezúttal is a Halász-kastélyban kerülhetett sor, ahol szakemberek számoltak be arról, milyen módon változtatta meg a turizmust – vagy ahogyan a szakmabeliek ma hívják: a látogatógazdaságot – a pandémia. 
2021.05.28. 10:09
HŐSÖK NAPJA - Püspöki mise lesz vasárnap a Don-kanyar Emlékkápolnánál
Minden év májusának utolsó vasárnapja a Hősök Napja. A fehérvári megemlékezések mellett hagyományosan Spányi Antal megyés püspök celebrál szentmisét a Don-kanyar Emlékkápolnánál május 30-án, vasárnap 15 órakor. 
2021.05.26. 10:40
Átadták az Enyingi Család- és Gyermekjóléti Központot Balatonbozsokon
„Csak az ember tud segíteni a másik emberen. Csak egy ember tud erőt adni a másiknak, ha bajban van” – a meghívó Márai Sándor gondolatát idézte. Az Enyingi Család- és Gyermekjóléti Központ átadóünnepségét pénteken tartották Balatonbozsokon. Petrin László, Varga Gábor, Viplak Tibor, Bartalos Krisztina és dr. Molnár Krisztián adta át az új épületet.
2021.05.22. 11:25
Száz templom és egy kápolna újul meg Fejérben
Magyarország Kormánya támogatásával folytatódik hazánk egyházi épített örökségének megújulása. A Magyar Templom-felújítási Program keretében Fejér megyében is számos templom megújul. 
2021.05.21. 11:15
A Honvédelem Napján koszorúzással emlékeztek a Pákozdi Katonai Emlékparkban
A Honvédelem Napja alkalmából, május 21-én, pénteken nyitotta meg újra a kapuit a látogatók előtt a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely. A Magyar Honvédelem Napja alkalmából Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos-, országgyűlési képviselő koszorút helyeztek el az Obeliszknél. 
2021.05.21. 10:43
Átadták az új gyalogutat Csabdiban
Hétszázméteres új gyalogút szakasszal bővült Csabdi község infrastruktúrája a Pannónia Szíve Program keretében. A szerdán délelőtt ünnepélyesen átadott fejlesztés nem csak a helyiek, hanem a térségben élők, és az ide érkező turisták, kirándulók számára is fontos. A fejlesztések nem állnak, meg előkészítés alatt van már az Etyek- Bicske- Csabdi - Tarján kerékpárút Esztergomig történő meghosszabbítása, mely tovább növelheti a térség turisztikai vonzerejét.  
2021.05.19. 14:10

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Mór-Bodajk kerékpárút

 

Kincsestáj kerékpárút

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

Kerékpárút-fejlesztés

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP