MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

A Megyeházán tartotta hétfőn első  konferenciáját a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság
Magyarország, Fejér megye és Székesfehérvár 1918-1919 fordulóján címmel rendezte első konferenciáját hétfőn a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság a Megyeháza dísztermében, ahol száz esztendeje 1919. február 3-án Gróf Károlyi József, Székesfehérvár és Fejér megye korábbi főispánja bizalmatlansági indítványt fogalmazott meg az akkori kormányzat ellen, melyet a Fejér Megyei Törvényhatósági Bizottság egyhangúlag el is fogadott.  
2019.02.04. 15:41
Hétfőn lesz a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság első konferenciája Székesfehérváron, a Megyeházán
Székesfehérvár Közgyűlésének döntése értelmében az elmúlt esztendő végén Trianon Centenáriumi Emlékbizottság alakult Székesfehérváron. Február 4-én, hétfőn egy az 1918-1919-es esztendőkre emlékező konferenciával kezdődik az eseménysorozat a Megyeháza Dísztermében, amelyről Fehérvár polgármestere és a grémium elnöke számoltak be részletesen csütörtökön, a Hiemer-házban. 
2019.01.31. 16:00
Évnyitó rendezvény a Magyar Honvédség Parancsnokságán
A januárban megalakult Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke, Mihócza Zoltán vezérőrnagy találkozott a Fejér megyei közhivatalok és társszervezetek vezetőivel kedden. Az MH ÖHP évértékelő és az MHP évnyitó rendezvényén a vezérőrnagy köszönetet mondott az eddigi szoros együttműködésért, valamint tájékoztatót adott az MHP jelenlegi helyzetéről és az előttük álló feladatokról. A program keretében rövid technikai bemutatót is tartottak a haderőfejlesztés keretében beszerzett új katonai eszközökből. 
2019.01.29. 13:01
Újabb fejlesztéseket valósíthat meg hat Fejér megyei település több, mint 640 millió forintból
A Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében Fejér megye számára rendelkezésre álló, a Fejér Megyei Önkormányzat közreműködésével kezelt források mintegy 99 százalékáról már döntés született. Ez nagyságrendileg 35 milliárd forintos fejlesztési forrást biztosít Fejér megye települései számára.
2019.01.21. 09:13
Kórházi látogatási tilalom Fejér megyében
A kórházban ápolt betegek védelme érdekében, 2019. január 18-tól kórházi látogatási tilalom elrendelésére hívta fel a megye valamennyi fekvőbeteg ellátást nyújtó intézményét, minden osztályra kiterjedően a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya.  
2019.01.17. 08:55
Emléktűzgyújtás a Don hőseiért
Emléktűzgyújtással tisztelegnek a Don-kanyarban vívott harcok során elesett katonahősök előtt. Az esemény pénteken 18.00 órakor kezdődik a pákozdi Mészeg-hegyen, ahova tisztelettel várnak minden emlékezőt! A szervezők különbuszt indítanak a Piac térről és a vasútállomásról, illetve gondoskodnak a visszautazásról is.
2019.01.08. 11:35
Az idei évtől igényelhető a GYERMEKEK OTTHONGONDOZÁSI DÍJA ELLÁTÁS
Az önmagukat ellátni képtelen gyermeküket ápolók számára biztosítandó „gyermekek otthongondozási díja” nevű ellátást 2019. január 1-jétől vezették be, a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény módosításával. 
2019.01.08. 11:30
Pályaválasztás előtt álló érdekődőknek nyitja ki kapuit a kórház január 16-án
Nyílt napra várja a kórház az egészségügy iránt érdeklődő, pályaválasztás előtt álló fiatalokat január 16-án, szerdán délután. A résztvevők bepillantást nyerhetnek a „tiltott zónákba”, például megmutatják nekik a műtőt, a patológiai-szövettani labort és a szülőszobát, ezenkívül számtalan izgalmas eszközt is megnézhetnek.
2019.01.08. 11:28
Ünnepség és döntések az év utolsó Közgyűlésén
Jótékonysági adventi vásárral, közmeghallgatással, ünnepi karácsonyi műsorral és adománygyűjtési akcióval kezdődött ma délelőtt a Fejér Megyei Közgyűlés évet záró ülése a Megyeháza Dísztermében. A közgyűlés ünnepi jellegét emelte a díszvendégek sora: a megyéspüspök, a kormánymegbízott és több országgyűlési képviselő az elnökségben. 
2018.12.13. 20:10
Versenyfelhívás „A mi kincsesládánk” megyei vetélkedőre
A Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Értéktár Bizottság második alkalommal hirdet „A mi kincsesládánk” címmel Fejér Megyei Értékek és Hungarikumok ismereti vetélkedő-sorozatot. A vetélkedőre az általános iskolák felső tagozatos, és a középiskolák csapatainak jelentkezését 2018. december 21-ig várjuk. További részletek a Fejér Megyei Értéktár Bizottság oldalán találhatók.
2018.12.12. 14:19

Keresés

Ülnökválasztás 2019.

 

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

Fejér Megyei Értéktár

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár