MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Európa napi koszorúzás a megyeszékhelyen, a II. világháború hősei előtt tisztelegtek
A II. világháború európai befejezésére emlékeztek ma némakoszorúzással a Városház téren. Az Európa napi közös tiszteletadáson Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Önkormányzat, illetve a Magyar Honvédség Parancsnoksága vett részt.
2020.05.08. 14:02
Fejér Termék 2020-elismerés a \"Hagyomány-Érték-Minőség\" jegyében
Fejér Megyében előállított kézműves termékek és minőségi alapanyagból készített élelmiszerek körében hirdetett meg pályázatot a Fejér Megyei Önkormányzat. A helyi temékek népszerűsítése és esetlegesen minőségének javítása érdekében ösztönző lehet a szakmai alapon elnyerhető „Fejér Termék” elismerés – nyilatkozta Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.
2020.05.05. 14:53
Kedves Végzősök!   Vannak történelmi évfolyamok. Olyanok, melyeknek rendkívüli időkben kell bizonyítaniuk. Olyanok, melyek bekerülnek a történelemkönyvekbe. A Ti évfolyamotok ilyen, kedves végzősök! Rendhagyó időket élünk, tapasztalhatjátok. A világjárvány idején, Ti, a végzős évfolyamok diákjaiként most még nagyobb próbatétel előtt álltok, mint az útra indulás, a szülőkről való leválás, az új baráti és közösségi kapcsolatok építése, vagy mint az elköteleződés. Most nem csak az iskolai tárgyak ismeretéről tesztek érettségi vizsgát, de bizonyítanotok kell az egyéni és közösségi felelősségvállalásban, saját és családotok életéről történő felelős gondolkodásban, a generációk közötti együttműködésben.
2020.05.02. 08:02
Elnöki köszönet és támogatás a Szent György Kórháznak
Dr. Molnár Krisztián megyei közgyűlési elnök szerdán a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház egészségügyi dolgozóinak a koronavírus járvány elleni védekezésben nyújtott áldozatkész munkájukért mondott köszönetet, egyúttal átadta elnöki támogatását a Fejér Megyei Önkormányzat nevében.
2020.04.29. 10:27
Újabb tizennyolc Fejér megyei településen javulnak a bölcsődei nevelés feltételei
További 2,75 Mrd Ft összegű, tizennyolc Fejér megyei települést érintő újabb bölcsődefejlesztések valósulnak meg a Fejér Megyei Önkormányzat koordinációjával és támogató döntésével a TOP-1.4.1-19 számú, „Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése” konstrukció keretében. A bölcsődei fejlesztések hozzájárulnak a családok életminőségének javításához, a szülők munkavállalási esélyeinek növeléséhez is. 
2020.04.24. 08:05

Keresés

Tájékoztatás

FELHÍVÁS


 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

Választás 2019

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP