Választás 2018.

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Átadták a Fejér Megyei Prima Díjakat: orvos, zenész és újságíró a fődíjas
Idén is a Hotel Magyar Király adott otthont a Fejér Megyei Prima Díj gálának szombaton este. Az ünnepélyes átadón az egymillió forinttal járó fődíjakat Dr. Pukancsik János főorvos, sebész, plasztikai sebész, Mits Gergő zenész, tanszékvezető és B. Kiss László újságíró vehette át, a közönségdíjat dr. Dienes Ottó tanár, író, képzőművész kapta.
2018.11.19. 09:21
Csütörtökön ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2018. november 22-én (csütörtökön) 8.30 órai kezdettel ülést tart. Helye: Megyeháza, Díszterem (Székesfehérvár, Szent István tér 9.).  
2018.11.19. 09:17
„A közös gyász összeköt bennünket, hogy közösen tudjuk hordani korunk terheit.”
November 18-án, a Német Nemzeti Gyásznapon az elhunytakra, különösen a háborúkban elesettekre és az erőszak áldozataira emlékeznek 1922 óta. Vasárnap délelőtt közösen emlékeztek a katonahősökre a Szentlélek temetőben, ahol több nemzet első és második világháborúban elesett katonái nyugszanak. 
2018.11.19. 08:06
Félidőhöz érkezett a foglalkoztatás javítását és a hátrányos helyzetű térségek felzárkóztatását elősegítő projekt
„Vállalati kapcsolattartás a munkaerő-piaci szolgáltatások tükrében”- ez volt a vezértémája a „Foglalkoztatási-gazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében” című projekt III. Fejér megyei műhelykonferenciájának, melyet csütörtökön délelőtt tartottak a Megyeházán a megye foglalkoztatási helyzete szempontjából meghatározó közéleti személyiségek, intézmények, szervezetek, önkormányzatok részvételével. A rendezvényt a projektgazda Fejér Megyei Önkormányzat képviseletében Tanka Csaba, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke nyitotta meg.  
2018.11.16. 09:05
Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok 2018 - Tematikus hét a Családok éve jegyében
A nevelőszülőség mint életforma, a családi életre nevelés, a sport és a kultúra is kiemelt helyen szerepel a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok Családok éve jegyében szervezett eseményei között. A november 19-én induló ötnapos tematikus rendezvény keretében adják át az „Elfogadás” díjat, köszönetet mondanak a támogatóknak, a gyermekek sportversenyeken és színházi előadásokon vesznek részt.  
2018.11.14. 11:14
Fölszállott a páva: A Döntők Döntője az Alba Regiával
Különleges évaddal jelentkezik 2018 őszén a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató műsor: A Döntők Döntőjében az eddigi évadok legjobbjai – köztük természetesen az Alba Regia Táncegyüttes – mérik össze tudásukat. Az albások műsorát november 16-án 19.30 órakor láthatjuk a Duna Televízióban: számítanak a nézőkre, hogy ott lehessenek a középdöntőben és a december 21-i döntőben is!
2018.11.14. 11:04
Kastélymesék Zeneközelben
A Kastélymesék következő estjére 2018. november 23-án, pénteken 18.00 órától kerül sor a kápolnásnyéki Halász-kastélyban.
2018.11.14. 08:34
„ÁLLJ PÁLYÁRA!” címmel ismét megrendezi pályaválasztási kiállítását a Fejér Megyei Kormányhivatal. A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Megyei Kirendeltségén, a Seregélyesi út 123. szám alatt közel 100 kiállító várja a családokat. A megyében működő közép- és felsőfokú oktatási intézmények, munkáltatók hasznos információkat nyújtanak a végzős általános iskolásoknak a továbbtanuláshoz, a szakmaválasztáshoz. Székesfehérváron november 9-én (pénteken) és november 10-én (szombaton) várják az érdeklődő fiatalokat, szüleiket és tanáraikat.
2018.11.07. 11:08
Püspöki mise a Don-Kanyar Kápolnánál - Katonahősökre emlékeztek Halottak Napján
Pénteken, halottak napjának délutánján Spányi Antal, megyés püspök celebrált emlékmisét az II. világháború során, a Don-kanyarban elesett hősökért és minden katonahalottért Pákozdon, a mészeg-hegyi Don-kanyar Emlékkápolnánál. Az emlékmise után koszorúkat helyeztek el a hősök tiszteletére a kápolnánál nyugvó ismeretlen katona sírjánál. 
2018.11.05. 08:41
100 éve ért véget az első világháború az Osztrák-Magyar Monarchia számára
Szombaton városszerte koszorúzásokkal emlékeztek a száz évvel ezelőtt aláírt padovai fegyverszüneti egyezményre, ami az első világháborúban harcoló magyar katonai alakulatok fegyveres működésének megszűnését jelentette. Az emlékezéssorozat a Hősök terén, a Fekvő katona szobránál zárult. 
2018.11.05. 08:39

Keresés

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

Fejér Megyei Értéktár

EFOP- Felzárkóztatás

 

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár