MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Foglalkoztatás

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

A Székesegyház keresztjénél imádkoznak és emlékeznek 1956-ra a történelmi egyházak
Október 22-én, kedden 9 órakor a történelmi egyházak helyi képviselői, Székesfehérvár és Fejér megye közéleti vezetői, valamint emlékezők imádkoznak együtt az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseiért Spányi Antal, megyés püspök meghívására a Székesegyház emlékkeresztjénél. 
2019.10.18. 10:49
Kőnél keményebbek - Idén a SZÉCHENYI diákjai adnak ünepi műsort a megyeszékhelyen
Idén a Székesfehérvári SzC Széchenyi István Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája mintegy 60 diákja a Kőnél keményebbek című ünnepi műsorral készül október 23-ra. A Matuz János által írt és rendezett műsor a székesfehérvári eseményekre, személyekre fókuszál, melyet jövő héten szerdán délután láthatunk a Városház téren. 
2019.10.18. 10:46
Ötmilliárd forintból épül meg a velencei sportuszoda
Az úszás és a vízilabda a magyar identitás részévé vált, részei lettek a magyar legendáriumnak – jelentette ki Kásler Miklós az emberi erőforrások minisztere csütörtökön, Velencén, ahol Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés aelnökének részvételével letették a városi sportuszoda alapkövét.
2019.10.10. 14:10
„Aki fát ültet a jövőt építi”- faültetési akciót szerveztek a megye vezetői Gánton
A megyei közgyűlési elnök, a térség országgyűlési képviselője, a Vértes Erdő Zrt. és a településvezető összefogásával fákat ültettek csütörtökön Gánton, a felújított orvosi rendelő környezetében és az iskola udvarán. Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke elmondta, a kezdeményezésnek az volt a célja, hogy még szebbé és otthonosabbá tegyék a település felújított környezetét az újonnan ültetett fákkal.
2019.10.10. 13:57
Átadták Sárbogárd-Sárszentmiklós megújult egészségházát
Kettős TOP pályázati forrásból összesen 86 millió forintos épületenergetikai és egészségügyi alapellátást elősegítő fejlesztést valósítottak meg a 3000 lakosú Sárbogárd- Sárszentmiklós település 80 éves orvosi rendelő épületében, melyet ünnepélyesen ma délután adták át. A kívül-belül megújult, új egészségház mától orvosi, háziorvosi rendelésnek és védőnői tanácsadásnak ad helyet.
2019.10.08. 15:34
290 millió forintból fejlesztették a járóbeteg-ellátást a Szent György Kórházban
Mintegy 290 millió forintot költött a járóbeteg-szolgáltatások fejlesztésére a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház. Az európai uniós és hazai támogatás felhasználásával 534 darab új orvostechnikai eszközt szereztek be, melyekkel korszerűsítették a különféle szakrendeléseket és osztályokat. Mindez része annak a nagyléptékű, több lépcsőből álló kórházfejlesztési projektnek, amely 2010 után részben már megvalósult és a jövőben is folytatódik a lakosság, a betegek és a kórházi dolgozók érdekében – hangzott el a projektet ismertető sajtótájékoztatón.
2019.10.08. 15:29
A Megyeházán köszöntötte a közgyűlés elnöke a fiatalkorúak elleni büntetőeljárásban tevékenykedő bírósági ülnököket
A Székesfehérvári Törvényszékre a Fejér Megyei Közgyűlés három fiatalkorúak elleni büntetőeljárásban tevékenykedő ülnök megválasztásáról döntött. Az újonnan megválasztott ülnököket kedden, a Megyeházán Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte és adta át a megbízólevelüket.
2019.10.08. 15:19
Öt milliárd forintos városi tőkealap segíti a székesfehérvári és a Fejér megyei székhelyű vállalkozásokat
Öt milliárd forintos keretösszeggel tematikus vállalkozásfejlesztési alapot, Városi Tőkealapot indít októbertől az MFB Csoporthoz tartozó kis- és középvállalkozások tőkefinanszírozásával foglalkozó MFB Invest Zrt. Székesfehérváron. Az alapból a növekedési potenciállal rendelkező helyi vállalkozások kaphatnak tőkejuttatást ígéretes terveik megvalósításához. 
2019.10.08. 09:10
Széchenyiek Sárpentelén - Könyvbemutató lesz október 9-én a múzeumban
Október 9-én szerdán a Szent István Király Múzeum Országzászló téri kiállítóhelyén dupla könyvbemutatót tartanak, mindkét kötet témája a vadászathoz kapcsolódik. 
2019.10.07. 10:44
A 170 éve kivégzett aradi vértanúkra emlékeztek  a megyeszékhelyen
A Halesz ligeti emlékműnél és a Corpus Hungarikumnál emlékeztek a 170 éve kivégzett aradi vértanúkra pénteken, a megyeszékhelyen. 
2019.10.07. 10:40

Keresés

Választás 2019

 

Fejér Megyei Értéktár

Vakbarát verzió

 

klímastratégia

EFOP- Felzárkóztatás

 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár

ÁROP