Ugrás a tartalomhoz

Közigazgatási és területfejlesztési miniszteri látogatás a Vármegyeházán

Közigazgatási és területfejlesztési miniszteri látogatás a Vármegyeházán

Dr. Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, valamint Czunyiné dr. Bertalan Judit kormánybiztos tett látogatást a Vármegyeházán. A vármegye országgyűlési képviselőivel, a vármegyei közgyűlés elnökével, Székesfehérvár polgármesterével és a vármegye főispánjával folytatott megbeszélésen területfejlesztési kérdésekről esett szó.

 

Dr. Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, valamint Czunyiné dr. Bertalan Judit, az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztosa látogatott kedden a Vármegyeházára. 

A miniszter és a kormánybiztos a Fejér vármegyét érintő fejlesztéspolitikai célokról és elképzelésekről egyeztetett Vargha Tamás miniszterhelyettes, országgyűlési képviselővel, Törő Gábor, Tessely Zoltán, Dr. Mészáros Lajos és Varga Gábor országgyűlési képviselőkkel, Dr. Cser-Palkovics Andrással, Székesfehérvár polgármesterével, Tanárki Gáborral, Fejér vármegye főispánjával, valamint a vármegye közigazgatási vezetőivel.

„Célunk, hogy tovább folytassuk azt a dinamikus területfejlesztési munkát, melyet az elmúlt esztendőkben közösen megkezdtünk, és amelyet a Fejér Vármegyei Önkormányzat a terület- és településfejlesztési operatív programok koordinálásával továbbra is a vármegye lakosai érdekében kiemelt célként végez” – mondta el a találkozóval kapcsolatban Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke.