klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Konferencia a családközpontú szülészetért
Székesfehérváron rendezik a Magyar Pszichoszomatikus Szülészeti és Nőgyógyászati Társaság 25 éves jubileumi kongresszusát. A több napos szakmai fórumon olyan témákat tárgyalnak, mint a nyitott szülőszoba, az alternatív szülés, az önálló szülésznői tevékenység vagy az otthonszülés kérdése. A szimpózium fő szervezője Dr. Hagymásy András osztályvezető főorvos, a rendezvényt dr. Cser-Palkovics András polgármester nyitotta meg, és Dr. Molnár Krisztián közgyűlési elnök köszöntötte a megjelenteket. 
2017.09.22. 12:44
Átadták a megújult irodát
Átadták a Vadex Mezőföldi Erdő -és Vadgazdálkodási Zrt.- hez tartozó Mecséri Erdő - és Vadászgondnokság megújult irodáját. Az ünnepségen a cég mecséri dolgozóit, erdészeket, vadászokat és a vezetőket Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei közgyűlés elnöke is köszöntötte. 
2017.09.22. 10:11
Szombaton lesz a X. Maroshegyi Böndörödő
Maroshegyen tizedik éve töltik meg a hagyományos szüreti mulatságok programjait hintós-szekeres felvonulással, énekkel, tánccal, főzéssel, borlopással és főképpen sok-sok vidámsággal. Szombaton délelőtt tíz órakor kezdődik az egész napos városrészi rendezvény, a Gárdonyi Géza Művelődési Háznál mindenkit szeretettel várnak. A Fejér Megyei Önkormányzat kitelepült Hungarikum játékparkja hazánk és megyénk értékeit népszerűsíti a rendezvényen. 
2017.09.21. 16:18
Több 700 milliós uniós támogatást kapott Fejér megye négy településének iskolája fejlesztésére
Több, mint 700 millió forintos uniós pályázati támogatásban részült Fejér megye négy településének - Bodajk, Bakonycsernye, Polgárdi és Sárszentmihály - köznevelési intézményei. Az iskolai uniós fejlesztésekről, a Móri és Székesfehérvári Járások területéhez tartozó EFOP-4.1.2. és EFOP-4.1.3. konstrukciójú pályázatok döntéseiről csütörtökön közösen tájékoztatott Dr. Molnár Krisztián közgyűlési elnök valamint az érintett települések polgármestereinek és intézményvezetőinek jelenlétében Török Szabolcs, a Székesfehérvári Tankerületi Központ tankerületi igazgatója és Törő Gábor, országgyűlési képviselő a Megyeházán 
2017.09.21. 16:06
Várják az álláskeresők és a foglalkoztatók jelentkezését
Operatív szakaszába érkezett a Foglalkoztatási-gazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében című projekt. Ülést tartott a Fejér Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Fórum a Megyeháza Címertermében. 
2017.09.12. 16:58
III. Magyar Értékek Napja volt a fővárosban
A magyar szellemi, tárgyi és kulturális örökséget vonultatta fel idén is a Magyar Értékek Napja szombaton a budapesti Szent István-bazilika előtt. A nagyszabású rendezvényen 19 megye és 6 határon túli régió képviselői, fellépői képviseltették magukat.
2017.09.11. 14:16
III. Fejér Megyei Termelői Mustra és Vásár
Az agrárgazdálkodás minőségi fejlesztése szellemében a célkitűzés:„kerüljön minőségi magyar termék az asztalra!” ennek jegyében kerül megrendezésre a III. Fejér Megyei Termelői Mustra és Vásár 2017. szeptember 29-30-án, Székesfehérváron. 
2017.09.11. 10:03
A Magyar Népdal Napja Martonvásáron
A Magyar Népdal Napja, a magyar népdalok, népi kultúra, néptánc, népzene és feldolgozott zene kiemelt hazai eseménye szeptember 16-17-én Martonvásáron kerül megrendezésre. A  rendezvény programjai 12 éves kor alatt ingyenesen látogathatók.   
2017.09.11. 09:59
Szobrot avattak Sukorón
A reformáció 500. évfordulója alkalmából ünnepséget rendeztek szombaton a református templomnál Sukorón a Vértesaljai Református Egyházmegye és a Sukorói Református Misszió Egyházközség szervezésében, melyet Dr. Molnár Krisztián közgyűlési elnök is megtisztelt a jelenlétével.
2017.09.04. 10:49
Nemzetközi vadgasztronómiai fesztivált rendeztek Soponyán
A Sárvíz-völgye Erdészeti, Vadászati és Ökoturisztikai Központ adott otthont szombaton a tizenegyedik vadgasztronómiai fesztivál nagyközönségének. A találkozó kilépett az országos keretei közül, idén a határokon túlra is nyitott, és immár a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál nevet viselte. 
2017.09.04. 09:20

Keresés

Vakbarát verzió

 

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

Területfejlesztés

Barangoló

Fedezze fel Fejér megyét!
 
 

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár