klímastratégia

MNVH

 

Kerékpárút-fejlesztés

Velencei-tó partfal

KÖZADATKERESŐ

Közhírré tétetik

Támogatásban részesülhetnek az élelmiszert előállító kistermelők és főhivatású őstermelők
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), valamint a Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület ismét megnyitotta a Fejér Megyei Termelői Mustra és Vásárt. Az élelmiszert előállító kistermelők és főhivatású őstermelők azok, akik az Európai Bizottság szabályai szerint tevékenységük fejlesztéséhez nem kaphatnának támogatást – jelentette be a Miniszterelnökség agrár- és vidékfejlesztésért felelős államtitkára tegnap Fehérváron, a III. Fejér Megyei Termelői Mustra keretében megrendezett szakmai konferencián.
2017.10.04. 11:15
Bemutatták a Fejér Megyei Príma-díj idei jelöltjeit- November 5-ig várják a szavazatokat
Az idei esztendőben is díjazza az élet különböző területein példásan helytálló személyeket a Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetsége Fejér Megyei Szervezete. A Fejér Megyei Príma-díj jelöltjeit hétfőn délután sajtótájékoztató keretében mutatta be László István elnök és dr. Cser-Palkovics András polgármester. 
2017.10.03. 08:34
Fejér megye csapata október 1-jén mérkőzik a Magyarország, szeretlek! című műsorban
A Magyarország, szeretlek! című televíziós műsorban Fejér megye is képviseltette magát népes szurkolói csapatával az ország megyéinek sorában. Fejér csapatának mérkőzését október 1-jén, vasárnap este a Duna TV műsorán tekinthetik meg.    
2017.09.29. 09:22
A klímaváltozásról tartottak nyitókonferenciát a Megyeházán
A Fejér Megyei Önkormányzat „Megyei Klímastratégia és megyei éghajlatváltozási platform létrehozása Fejér megyében” című pályázata keretében rendeztek kedden nyitókonferenciát a Megyeházán. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet a klímaváltozásra, annak következményeire, és megteremtse a társadalmi párbeszédet a klímaváltozás negatív következményeinek csökkentésére. Házigazdagént, a konferencia résztvevőit Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei közgyűlés elnöke köszöntötte.
2017.09.27. 14:37
A Fejér Megyei Közgyűlés is támogatja Székesfehérvár EKF-pályázatát
Szerdai ülésén egyhangú határozatot hozott a Fejér Megyei Közgyűlés Székesfehérvár „Európa Kulturális Fővárosa 2023” pályázatának támogatásáról. Az előterjesztésben Dr. Molnár Krisztián, a közgyűlés elnöke a partnerség révén a megye településeinek a lehetőségeit, előnyeit fogalmazta meg. Beszédében dr. Cser-Palkovics András polgármester a megye értékei mellett való egységes fellépést, valamint a humánum, a kultúra fenntarthatóságának kulcsfontosságú szerepét emelte ki. 
2017.09.27. 11:27
A mammográfiás szűrőállomás továbbra is a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik.
2017.09.27. 10:06
Október 14-én Megyekorzó lesz a Szent István téren - Még várják a jelentkezéseket!
Megyekorzó, Fejér termék kiállítást és vásárt rendeznek 2017. október 14-én szombaton Székesfehérváron, a Szent István téren. Október 10-ig várják a termelők és kiállítók jelentkezését.
2017.09.27. 08:28
Szerdán ülésezik a közgyűlés
A Fejér Megyei Közgyűlés 2017. szeptember 27-én, szerdán 9.00 órai kezdettel ülést tart a Megyeháza Dísztermben (Székesfehérvár, Szent István tér 9.). 
2017.09.26. 10:39
Hármas ünnepség Kápolnásnyéken – Nyék találkozó, falunap és főtér átadás volt szombaton
Tizedik alkalommal rendezték meg a Nyék Települések Találkozóját Kápolnásnyéken, ahol egyúttal átadták az új településközpontot, a díszpolgári címet, valamint megnyitották a Szent Mihály napi ünnepséget is. Kápolnásnyék új főterének avatásán a szalagot átvágta Dr. Molnár Krisztián, a Fejér megyei közgyűlés elnöke, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, Podhorszki István polgármester és Pogácsás Tibor államtitkár. 
2017.09.25. 09:23
A pákozdi arborétum madárházzal, játszóparkkal bővült
Pompás királyfácánok és pulykák sétálnak az új szabadtéri madárröptében, dámszarvas, vaddisznó legel a nagy területű, pénteken átadott vadasparkban. A pákozd-sukorói arborétumot a kezelő további jóléti elemekkel tervezi kibővíteni.  
2017.09.25. 09:19

Keresés

Vakbarát verzió

 

Választás 2018.

Fejér Megyei Értéktár

Foglalkoztatás

Területfejlesztés

www.gajavolgy.hu

"NE DŐLJÖN BE"

Magyar Államkincstár